Företagssäljare till Länsalarm AB i Östergötland och Securitas Direct

Företagssäljare till Länsalarm AB i Östergötland och Securitas Direct

Är du en person som vill vara med från sälj till nöjd kund? Gillar du att komma till jobbet och känna att det du gör idag kommer påverka någon positivt i morgon? Då skall du söka denna tjänst till oss!

Om tjänsten

Vi växer och behöver en social och driven säljare till vårt gäng.

Som säljare hos oss på Länsalarm AB i Linköping kommer du att arbeta med försäljning av våra säkerhetsanläggningar. Anläggningarna kan innefatta bland annat inbrottslarm, kameraövervakning, passagesystem, brandlarm.

Arbetet är självständigt där du på egen hand kommer att planera dina dagar tillsammans med din coach vilket gör att du har stort inflytande över din egen arbetssituation. Våra kunder är till största del företag men kan även vara privatkunder med speciella önskemål/krav.

I rollen ingår eget resultatansvar samt ansvar för kundaktiviteter och uppföljningar. Vidare kommer du att ansvara för affärsrelationer med såväl blivande som befintliga kunder och arbeta med Securitas Directs produktportfölj.

Kontoret ligger i Linköping, arbetsområdet är hela Östergötland.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med månadslön som består av en fast del samt en rörlig provision utan tak.

Arbetstiden är vardagar 8 - 17.

Personliga egenskaper

Du är ansvarstagande, driven, serviceinriktad samt har stor social kompetens.

Du har drivet att lyckas och har inga problem med att ta kontakt med andra människor.

Du som har ett genuint intresse av försäljning och som har lätt att hitta kundens behov kommer passa bra i rollen. Är du en person som skapar struktur och är uthållig i ditt försäljningsarbete har du goda möjligheter att lyckas som företagssäljare.

Vi har inga krav på tidigare erfarenheter inom försäljningsyrket, men det kan vara meriterande. Det viktiga är att du själv genuint tror på din förmåga.

Speciella krav

Då vi är ett säkerhetsföretag får du inte ha anmärkningar eller förekomma i RPS brottsregister. Kontroll från belastningsregistret kommer att göras under processen.

Du behärskar svenska både i tal och skrift. Du gör dig förstådd på engelska.

Du har B-körkort.

Utbildning

Vi ser till att du får den utbildning som kvävs just för dig. Du kommer att utbildas både hos oss på Länsalarm AB och hos Securitas Direct i olika steg.

Om oss

Länsalarm AB etablerades 1990 och finns på tre orter med totalt ca: 18000st kunder. I Linköping startade vi 2003 och har ca: 3500 kunder. Vi levererar ca 1500st säkerhetslösningar inom Länsalarm AB varav ungefär 320st i vårt område per år.

I Linköping är vi för närvarande 9st anställda, varje anställds åsikt uppskattas och tas på allvar.

Länsalarm AB är en partner till Securitas Direct vilket innebär att vi säljer, installerar och utför service på samtliga Securitas Directs anläggningar i vårt upptagningsområde.

Securitas Direct Sverige koncernen Securitas Direct Group är en ledande leverantör av trygghet och säkerhet och är med sina 1,8 miljoner kunder i 14 länder nummer ett i Europa. I Sverige har Securitas Direct erbjudit smarta kameralösningar och trygghetstjänster till företag i över 25 år. Idag är vi marknadsledande med ca 75000st företagskunder fördelade över hela Sverige och vi ökar med drygt 40 nya kunder varje dag. Målet är att våra kunder ska ha det - Bra på jobbet!

Vi vill ha din ansökan med CV och personligt brev. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansvarig för rekrytering är Jonas Engkvist. Ansökan och eventuella frågor skickas till jonas.engkvist@lansalarm.se.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 apr 2021 (54 dagar kvar)