Vi söker ingenjörer som vill jobba med komplexa medicinska IT-system i en internationell miljö!

Vi söker ingenjörer som vill jobba med komplexa medicinska IT-system i en internationell miljö!

Vi söker ingenjörer som vill jobba med komplexa medicinska IT-system i en internationell miljö!

Vi söker både juniora och seniora ingenjörer!

Vill du vara med och göra skillnad i vården? Sectra söker ingenjörer med ett stort teknikintresse som vill jobba med komplexa och avancerade IT-system i nära samspel med våra kunder. Vi behöver bli fler inom vår tekniska support med placeringsort Linköping.

Vi söker duktiga och passionerade medarbetare som brinner för att verkligen förstå och hjälpa våra kunder - människor som triggar på att rädda liv. Hos oss får du utmaningar och möter kollegor som gör att du utvecklas både kompetensmässigt och som människa.

Hos oss får du djupdyka i tekniken! Förutom Sectras egna avancerade produkter och lösningar, får du jobba med och ständigt lära dig mer om klustrade IT-miljöer, komplexa databaser och integrationer mellan olika vårdsystem.

Sectra är ett växande företag, så du kan utgå från att den ena dagen inte är den andra lik. Arbetsuppgifterna varierar mycket och det finns goda möjligheter att utvecklas i din roll och hitta specialområden som just du är intresserad av.

Låter det här intressant? Läs mer och ansök på vår rekryteringssida (klicka på knappen "Ansök nu").
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sectra.com
Sista ansökningsdag 8 feb (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sectra utvecklar och säljer IT-system för vården med inriktning för avdelningar såsom radiologi, mammografi, patologi och ortopedi. Fler än 1800 sjukhus världen över använder våra system och detta gör Sectra till ett världsledande bolag inom hantering av medicinska bilder. Sectra grundades 1978 och har sina rötter i Linköpings
Universitet. Vi har kunder i mer än 60 länder och bara på huvudkontoret i Linköping har vi medarbetare från 25 olika länder.