Säljare på heltid, Linköping

Säljare på heltid, Linköping

Sector Alarm är ett av Sveriges ledande företag när det kommer till larm och säkerhet. Vi växer snabbt och många kunder vill ta del av våra tjänster. Nu söker vi fler säljare till vårt härliga team i Linköping!

Vi söker dig som har ett intresse för försäljning, vill utvecklas och som sprider glädje omkring dig. Hos oss på Sector Alarm är dina personliga egenskaper det viktigaste och vi kräver därför inte att du jobbat med försäljning eller kundbemötande tidigare. Vi kommer att erbjuda dig en heltäckande introduktion som startar med en förstklassig säljutbildning - allt för att ge dig rätt förutsättningar att lyckas i rollen som säljare hos oss! Som säljande säkerhetskonsult arbetar du dagligen med att boka och utföra kundmöten och tillsammans med ditt team besöker ni personligen kunder runt omkring Linköping.

Gillar du att sova ut på morgonen kommer du att trivas bra med våra arbetstider! För att möta våra kunder på bästa sätt arbetar vi eftermiddag/kväll.

Vi på Sector Alarm har roligt på jobbet, det är högt i tak och vi stöttar och peppar varandra dagligen. Vi värdesätter att våra medarbetare ska trivas hos oss och firar därför framgång, bra prestationer och nådda mål för att du ska känna glädje och inspiration när du kommer till arbetet. Vi söker dig som är driven, positiv och fylld av energi. Om du känner igen dig kanske du är nästa person som får följa med på en av våra resor till Aruba, Rio De Janiero eller Kroatien!

Tjänsten förutsätter att du kan flytande svenska och att du är prickfri i polisens belastningsregister.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Har du frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Linnéa Hellström på 0733-75 94 07
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag 14 feb 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 530 000 kunder och 2000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike och Spanien. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.