Serviceingenjör

Serviceingenjör

Serviceingenjörer till Schneider Electric i Linköping
Har du erfarenhet av fastighetsteknik och fastighetsautomation och vill arbeta med den senaste tekniken och produkterna på marknaden inom området? Vill du ha möjlighet att påverka, i en stimulerande och självständig roll, i ett professionellt företag med bra utvecklingsmöjligheter? Då har Schneider Electric i Linköping en intressant tjänst till dig.

Arbetsuppgifter

I rollen som serviceingenjör kommer du att tillhöra ett team och arbeta brett med både serviceuppdrag och projekt. Arbetet är mobilt och varvas med besök hos befintliga och nya kunder och kontoret. Geografiskt finns kunderna i Linköping med omnejd.

Arbetsuppgifterna innebär bland annat;
  • Konfigurering och driftsättning av Schneider Electrics produkter inom fastighetsautomation
  • Systemintegration mellan olika protokoll till överordnat system
  • Felsökning och service av HVAC-system
  • Utveckling av kundsamarbeten och merförsäljning
Kvalifikationer och erfarenheter

Vi söker dig som har erfarenhet inom fastighetsteknik och fastighetsautomation och som trivs med att arbeta i en serviceorganisation med mycket kundkontakt, service och samarbeten. Teknisk utbildning inom el, automation, IT, nätverk eller liknande är meriterande. Vi ser gärna att du behärskar programmering eller har god förståelse och intresse för programmering, IT och nätverksteknik. Dina datorkunskaper är goda och du uttrycker dig obehindrat i svenska samt har goda kunskaper i engelska. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Som person är du driven, engagerad och nyfiken och motiveras av utmaningar och problemlösning. Du är öppen för förändringar och vill gärna vara med och påverka och ta ansvar. Du är lyhörd och förtroendeingivande och strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen till kunden. Du följer riktlinjerna för arbetsmiljö och hälsa och arbetar strukturerat och systematiskt, är van vid att fatta egna beslut, och kan driva dina arbetsuppgifter framåt på ett självständigt sätt.

Som person är du även social och positiv och du har ett tillmötesgående sätt som gör att du har lätt för att skapa relationer och samarbeten med både kunder och kollegor.

Schneider Electric erbjuder dig

På Schneider Electric får du genom tydliga karriärvägar en unik möjlighet att utvecklas och växa både i din profession och som människa. Genom Schneider Electrics fadderprogram får du stort stöd av erfarna kollegor. Som anställd kommer du att få ta del av Schneider Electrics förmåner som till exempel interna utbildningar, bonus, utökad föräldralön, tjänstebil och friskvårdsbidrag.

Ansök

I den här rekryteringen har Schneider Electric valt att samarbeta med JKS Sverige. Sök gärna tjänsten redan idag, med registrerat CV på www.jksgroup.se, då vi gör löpande urval. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Frida Borg, på telefonnummer 0709-68 30 19.

Eftersom Schneider Electric är ett säkerhetsföretag kommer de att begära utdrag ur belastningsregistret vid anställning.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Frida Borg
Telefon 0709683019
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av JKS Sverige AB
Hemsida http://www.jksgroup.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Schneider Electric leder den digitala omvandlingen av energihantering och automation inom bostäder, fastigheter, datacenter, infrastruktur och industrier.
Schneider Electric är ett dynamiskt, globalt och ansvarstagande företag som letar efter engagerade och innovativa medarbetare som precis som dem, anser att säker, tillförlitlig, effektiv, hållbar och uppkopplad energi är till för alla.