Hyresadministratör med intresse för ekonomi och system

Hyresadministratör med intresse för ekonomi och system

Sankt Kors är ett fastighetsbolag vars vision är att skapa modiga miljöer där tillväxt flödar. Vårt uppdrag är att främja utveckling och tillväxt i Linköping. Vi gör det framför allt genom att tillhandahålla kreativa företagsmiljöer för nya företag och företag i förändring. Sankt Kors ägs till 100 procent av Linköping Stadshus AB.

Nu söker vi dig som är en stjärna inom administration och som vill arbeta med hyresrelaterade ekonomi- och systemfrågor. Vi erbjuder en roll där du under stor frihet får ta ansvar för vår hyresadministration. Hos oss blir du länken mellan uthyrnings- och ekonomiverksamheten, och du arbetar såväl systemnära som tillsammans med ett gäng härliga kollegor.

Hyresadministratör med intresse för ekonomi och system
I rollen som hyresadministratör kommer du att vara ansvarig för allt som har med hyresavisering att göra. Mycket av arbetet sker i hyresmodulen i vårt affärssystem Xpand, för vilken du är systemadministratör. Det är en roll där du kommer i kontakt med många olika typer av frågor, både internt och externt.

Exempel på arbetsuppgifter:
Hantera all hyresavisering inom Sankt Kors verksamhet. Utöver att skapa och skicka hyresavier omfattar detta även bl.a. tilläggsavisering, allmänfakturering, påminnelser/inkasso, avstämning av hyres- och kundreskontra, kundinbetalningar, räntefakturering.
  • Registrera och administrera hyresavtal och kundregister i hyresmodulen Xpand.
  • Hantera, bekräfta och diarieföra ändringar och uppsägningar av avtal.
  • Scanna och arkivera hyresavtal och tilläggsavtal digitalt i sharepoint och fysiskt i arkiv.
  • Skapa och ta fram rapporter i Xpand.
  • Skriva hyresavtal.
  • Kvalitetssäkring, underhåll och utveckling av hyresadministrationen och Xpand.
  • Ansvarig för GDPR-frågor och att Xpand är uppdaterat i enlighet med GDPR.
Rollen är organiserad i vårt centrala team för uthyrning som likt resten av verksamheten jobbar utifrån våra kärnvärden nytänkande, ansvarsfulla och värdeskapande.

Din profil
Du har ekonomisk utbildning motsvarande gymnasieutbildning och det är ett krav att du har arbetat några år med ekonomi- och systemadministration. Vi ser det som meriterande om du även har tidigare erfarenhet av hyresadministration men det är inte nödvändigt, engagemang och intresse väger tungt.

Vi söker dig som är noggrann och som samtidigt är nyfiken och engagerad. Du är flexibel i samarbetet med andra, serviceinriktad och stresstålig. För att trivas i rollen är det viktigt att du tycker om att
ha ordning och reda. Du har förmågan att skapa en överblick av ditt arbete och kan prioritera och kvalitetssäkra. På Sankt Kors arbetar vi med hög grad av delegering och självständighet, du behöver trivas i en roll som innebär stor frihet men också stort eget ansvar. Detta kräver såväl erfarenhet och gott omdöme som förmåga att fatta egna beslut inom givna ramar. God självkänsla och en lösningsorienterad attityd är också värdefulla egenskaper i den här rollen.

Mer information och ansökan
Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.sanktkors.se eller på våra sociala medier. Där hittar du mer information om vilka vi är och vad vi gör samt att vi är en "Great Place to Work"-certifierad arbetsplats.

Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Dock senast den 2019-01-28. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Emelie Törnvall på AS&B Talents, 070-618 11 58.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Ekonomi, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://sanktkors.se/
Sista ansökningsdag 28 jan (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sankt Kors är ett bolag med uppdrag att främja utveckling och tillväxt i Linköping. Vi gör det framför allt genom att tillhandahålla kreativa företagsmiljöer för nya företag och företag i förändring. Vreta Kluster AB är vårt dotterbolag där vi driver verksamheten för utveckling av de gröna näringarna. Genom Dukaten Parkering bidrar vi till att göra Linköping tillgängligt, framkomligt och säkert. Sankt Kors ägs till 100 procent av Linköping Stadshus AB.
"Ett bra år för Sankt Kors är när vi gör så mycket nytta som möjligt – för våra kunder, för näringslivet och för Linköping." – Johan Kristiansson, VD på Sankt Kors.

I denna rekrytering samarbetar vi med AS&B Talents - ett rekryteringsföretag brinner för att hjälpa talanger och arbetsgivare att hitta varandra. Läs mer på www.asb-talents.se