Redovisningskonsult till Sandbergs Redovisning & Revision i Linköping

Redovisningskonsult till Sandbergs Redovisning & Revision i Linköping

Chansen att ta en ansvarstagande roll i vårt arbete att utveckla framtidens revisionsbyrå, det är vad vi erbjuder. Vill du vara delaktig i att modernisera vår bransch? Då är du den vi söker!

Dina arbetsuppgifter

I din roll som redovisningskonsult ansvarar du för dina kunders ekonomi så att de i sin tur kan fokusera på sin kärnverksamhet. Dina arbetsuppgifter är rådgivning, bokslut, redovisning, deklarationer samt löpande bokföring till främst aktiebolag, men även en del enskilda firmor.
Du är ett stöd för våra ekonomer och i och med din expertis har du en rådgivande roll mot dina kunder.

Din profil

Vi söker dig som drivs av utmaningar och mål i en dynamisk miljö. Att söka effektiva lösningar för både oss och kunden ligger i din natur. Likaså viljan att arbeta digitalt.

Du sätter kunden främst och du har ett kollegialt förhållningssätt. Din affärsmässighet och din goda analytiska förmåga gör att du skapar förtroende och långsiktiga relationer med så väl kunder som kollegor.

För att du ska trivas i rollen behöver du ha förmågan att balansera flera uppdrag samtidigt utan att tappa kvaliteten i dem. Du behöver kunna växla snabbt mellan uppgifter då alla kunder hos oss har lika hög prioritet.

Du har minst 5 års erfarenhet som redovisningskonsult. Du har definitivt arbetat med ekonomisk rådgivning, konsultation och bokslut.

Meriterande är om du haft en ledande roll, ex som teamledare. Har du även kunskap om lön är även det meriterande.

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar vi med Skill. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Välkommen med in ansökan, frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Susanne Öman, susanne.oman@skill.se alt 013-32 94 08
Vi tillämpar löpande urval, men vi vill ha din ansökan senast den 16 december.

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 16 dec 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sandbergs Redovisning & Revision AB ingår, tillsammans med Motala Revisionsbyrå AB, i Zentum Redovisning & Revision AB. Vi är idag 38 medarbetare som tillsammans har en bred och gedigen erfarenhet inom de kompetensområden där vi levererar våra tjänster. Vårt mål, i alla uppdrag, är att göra det enkelt för kunden. Vi lägger stort fokus på digital omställning med fokus på arbete i realtid för våra kunder.

Vi är i ett expansivt skede och söker därför en erfaren redovisningskonsult till vårt kontor i Linköping.