Produktansvarig sökes till San Sac!

Produktansvarig sökes till San Sac!

Gillar du produktutveckling? Söker du efter din nya utmaning? Vill du arbeta i en varierande vardag? Då har du hittat rätt!

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som produktansvarig hos vår kund San Sac kommer innebära en tjänst där du kommer få arbeta stort och brett inom området. Det kommer till exempel innehålla produktutveckling, kommunikation både intern och extern, teknisk dokumentation eller olika certifieringar. Du kommer agera som din egen projektledare men med hjälp av dina kollegor och närmsta chef. Beroende på vilket område som känns mest intressant kommer du också få möjlighet att kunna ta extra ansvar inom detta. Här kommer du erbjudas en tjänst där du kommer få vara nära kunder och marknaden och möjligheten att få påverka. Varmt välkommen med din ansökan!

Din profil

Skallkrav:
  • Teknisk utbildning inom till exempel mekanik, produktutveckling eller relevant erfarenhet
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
  • Kunna ritningsläsning
Meriterande:
  • Erfarenhet av CAD
  • Erfarenhet av produktutveckling
  • Erfarenhet av media, marknadsföring
  • Franska och tyska
Personliga egenskaper och beteenden:
För att trivas i rollen som Produktansvarig hos San Sac i Linköping behöver du gilla att arbeta i en varierande vardag. Du kommer vara som din egen projektledare men samtidigt med en tät dialog med dina kollegor. Denna tjänst är i en bransch där det krävs att bolaget och du som medarbetare hela tiden fortsätter att utvecklas och tycker att det är en rolig del av vardagen.

Villkor

Ort: Linköping
Omfattning: Heltid
Tider: Dagtid med möjlighet till flex

Ansökningar kommer behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatum!
Mer info
Kontaktperson Sabina Andersson
Telefon 0722-027812
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 4 dec 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund San Sac AB är riksledande inom försäljning av avfallsutrustning i Sverige. Deras produkter och tjänster används idag över hela landet av kommuner, skolor, sjukhus, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar m.fl. Produktsortimentet är stort och omfattar allt från påsar, papperskorgar och möbler i inredning till krantömda behållare, kärlskåp och miljöhus. I många fall sker produktutveckling i samarbete mellan San Sac och leverantören för att säkerställa att de har ett uppdaterat sortiment utifrån både marknadens efterfrågan och nya lagar och riktlinjer som följer från politiska beslut.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.