Kontorsadministratör på halvtid sökes till San Sac Group

Kontorsadministratör på halvtid sökes till San Sac Group

Om tjänsten

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Studentwork och sedan uthyrd till San Sac Group. Hela rekryteringsprocessen sköts av Studentwork så frågor om tjänsten eller San Sac Group ställs till Studentwork och ansvarig konsultchef, i detta fall Elin Karlsson (elin.karlsson@studentwork.com).Dina arbetsuppgifter


I denna roll kommer du att ha klassiska administratörs- och assistentuppgifter. Arbetsuppgifterna kan variera från högt till lågt, så därför värdesätter vi att du är prestigelös och flexibel. Du kommer att få jobba nära företagets VD men även stötta övrig personal med enklare administration. Detta är en klassisk spindel-i-nätet roll där det krävs att du är administrativt lagd men samtidigt gillar att ha både interna och externa kontakter. Exempel på förekommande arbetsuppgifter kan exempelvis vara:
  • Inköp av allt från kaffe till kontorsmaterial och beställning/hämtning av lunch vid möten.
  • Bokning och planering av konferenser, möten och resor. Allt från mat till aktiviteter, lokaler och inbjudningar.
  • Administration och dokumenthantering. Ansvara för att avtal signeras, skriva informationsbrev till personal, sköta intranät, uppdatera och göra powerpointpresentationer, bygga mappstrukturer.
  • Enklare bokföringsjobb, enklare leverantörsreskontra.
  • Sköta posthantering, även större paket utomlands.
Andra arbetsuppgifter kan också förekomma. Då rollen är varierad krävs det att du lätt kan få ett helikopterperspektiv och har ett bra konsekvenstänk. San Sac Group kommer inom en snar framtid att byta lokaler och då kommer du att spela en viktig roll med att beställa inredning och hålla koll på leveranser etc.

Omfattning: Halvtid (50 %)

Placeringsort: Linköping

Arbetstider: Kontorstider

Din profil

Vi söker dig med minst gymnasieutbildning och gärna någon relevant vidareutbildning. Du ska prata och skriva engelska och svenska flytande då du kommer att ha internationella kontakter. Du ska även ha goda kunskaper i hela Word-paketet. Vidare tror vi att du är lojal, visar en stor integritet då du hanterar sekretessbelagda uppgifter och är flexibel samt uthållig. Fokus på flexibilitet och uthållighet blir A och O då mycket kan hända snabbt inom koncernen och då de ständigt växer vilket innebär att du måste kunna byta fokus och riktning.

Som person tror vi även att du är omhändertagande och gärna gör det lilla extra för dina kollegor och kunder för att öka trivseln vilket gör att vi lägger stor vikt vid att du är prestigelös och plikttrogen. Vi tror att du som söker är trygg i dig själv och självgående för att på så sätt lätt kunna komma in i rollen.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 okt (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

San Sac Group är en större koncern som innefattar flera starka varumärken med lång och trovärdig närvaro i branschen för avfallshanteringslösningar. Deras verksamhet är baserad på miljövänliga lösningar och de jobbar med kunder inom bland annat kommunal sektor, livsmedelshandel, detaljhandel, tillverkande industri m.m. San Sac Group har i samtliga affärsuppdrag ett naturligt hållbarhetsfokus för miljön. De produkter och tjänster de tillhandahåller hjälper deras kunder att agera på ett hållbart sätt i enlighet med deras tre värdeord: miljö, evolution och expertis.