Sektionschef till Samhall IT i Linköping

Sektionschef till Samhall IT i Linköping

Vill du göra skillnad tillsammans med Sveriges viktigaste företag? Sök tjänsten som sektionschef hos Samhall IT i Linköping!

I rollen som sektionschef på Samhall IT kommer du att kunna bidra med kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta samt ett Sverige där alla ses som en tillgång på arbetsmarknaden. Vi har gjort spännande förflyttningar i vår digitala utveckling och även i hur vi valt att organisera oss så här kommer en chans att sätta din egen prägel i en roll som är helt ny för oss!

Vi erbjuder dig

Samhall är både ett stort och litet företag på samma gång. Vi är en viktig och stor samhällsaktör, men vi har korta beslutsvägar och kan gå från idé till handling snabbt. Vi erbjuder:
  • En viktig roll med möjlighet att påverka utvecklingen framåt för både våra medarbetare och organisation.
  • En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och ett förmånspaket innehållande b.la. friskvård och flexpension.
  • En arbetsplats där vi tycker att mångfald och öppenhet är viktigt för att skapa innovation och effektiva lösningar.
Det här gör du hos oss
  • Personalansvar där du bedriver ett nära ledarskap för att stötta och coacha medarbetare
  • Budgetansvar för personalkostnader och systemkostnader
  • Rekryteringsansvar för att säkerställa kompetensförsörjning.
  • Leveransansvar för de agila leveransteamen som ingår i sektionen
Utöver detta bidrar du till strategiska utvecklingsinitiativ och driver dessa tillsammans med våra medarbetare.

Ditt team och arbetsplats

Samhall IT består av totalt 40-tal medarbetare och ett större antal konsulter där du kommer att ha ansvar för 10-tal medarbetare. Du kommer att jobba i nära samarbete med de övriga två sektionscheferna och rapportera till Malin Rahm som är chef för enheten Applikation och Utveckling. Ditt team består av både systemansvariga, systemutvecklare, testare och lösningsarkitekter. Tillsammans jobbar ni för att stötta organisationen och skapa stor verksamhetsnytta med hjälp av digitala lösningar.

Vi tillämpar en hybrid arbetsplatslösning där du har möjlighet att arbeta på distans två dagar i veckan och övriga dagar kommer du att ha ditt kontor centralt i Linköping på S:t Larsgatan 18.

Mer om dig

Vi söker dig som framför allt har ett genuint intresse av att leda och utveckla medarbetare och bidra till Samhalls fortsätta utveckling. Du är en van ledare och har haft personalansvar tidigare samt har god förmåga att leda i förändring. Du skall vara van att röra dig i tekniska miljöer och vara bekant med begrepp som agil IT-utveckling och DevOps men du behöver själv inte vara den tekniske experten. Din tekniska kunskap har du inhämtat från studier och/eller erfarenhet. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska samt innehar en akademisk examen.

Vi söker dig som är en coachande ledare med förmåga att skapa delaktighet och förutsättningar för medarbetare att utvecklas och ta ansvar. Du är nyfiken och vågar tänka nytt. Då du jobbar nära chefskollegor och medarbetare är det viktigt att du har god samarbetsförmåga. Meriterande är erfarenhet av agilt arbete. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Övrigt

Resor i till andra orter i landet förekommer.

Fackliga företrädare för Saco-S, Asim Zilic, tfn 021-831820, för Ledarna
Tommy Salomonsson, tfn 013-373353 och för Unionen, Siwerth Ahlm tfn 013-373326.

I den här rekryteringen samarbetar vi med rekryteringsföretaget Ada Digital med ansvarig rekryterare Madelene Larsson, tfn 072-003 06 75. Intervjuer kommer att ske löpande, välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Madelene Larsson
Telefon 0720030675
Område Linköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Affärsutvecklare, Data & IT, IT-Chef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Sista ansökningsdag 24 aug 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Vi erbjuder tjänster inom allt från städ, tvätt och fastighetsskötsel till logistik, tillverkning, handel och omsorg. Vi är rikstäckande med dryga 25 000 anställda på cirka 600 orter och omsätter över åtta miljarder kronor per år. Genom våra kunduppdrag utvecklar vi personer med funktionsnedsättning och vi lyckas så bra för att vi är bäst på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera.