Koordinator Offentligsektor till Samhall, Linköping

Koordinator Offentligsektor till Samhall, Linköping

Vill du ha Sveriges viktigaste jobb? Vi söker dig som vill vara med och bygga Sveriges viktigaste företag. Samhall söker nu en Koordinator offentlig sektor.

Rollen som Koordinator

I rollen som koordinator är du en viktig del i att skapa anbud och attraktiva prissättningar i samband med anbudsgivning mot offentlig sektor. Du arbetar proaktiv med att bevaka marknaden och samla på dig uppgifter både internt och hos kund, som kan efterfrågas i samband med anbud. Vi lägger stor vikt vid din närvaro hos kund där du genomför uppföljning på de anbud som vunnits och diskuterar hur framtida samarbeten kan se ut. Internt är du en trygg klippa som inte är rädd för att fatta beslut. Rollen är bred och utåtriktad, du rör dig både i driften och hos Samhalls kunder.

Vem vi tror att du är

För att trivas i rollen tycker du om mötet med människor och du har ett affärsmässigt tänk. Du vill ha variationen mellan att bygga relationer med kunder/kollegor och att jobba administrativt. Som person har du ett starkt eget driv och tycker om att din vardag är varierande och föränderlig. Struktur och noggrannhet är mycket viktigt och dina personliga egenskaper präglas av öppenhet, kommunikativ, pålitlighet och engagemang. Vi ser gärna att du tar med dig en stor portion energi och humor till jobbet!

Du känner igen dig i Samhalls värderingar: Uppmärksam, Pålitlig och Engagerad.

Din erfarenhet

Din bakgrund kan se olika ut, kanske har du jobbat som koordinator tidigare eller i en BackOffice funktion, även bemanningsbranschen kan vara en intressant bakgrund. Du är van att arbeta affärsmässigt och är en skicklig administratör. Har du erfarenhet från en matrisorganisation är det meriterande. Gymnasiekompetens är ett krav och eftergymnasial utbildning meriterande.

Placering efter överenskommelse, med fördel i Linköping med omnejd eller i Stockholm.

Ansökan

I denna rekryteringen samarbetar Jerrie och Samhall. Du söker tjänsten via jerrie.se med CV och personligt brev. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Frida Dire 0703 00 10 16 eller frida.dire@jerrie.se

Sista ansökningsdagen är den 31/3

Samhall producerar en kombination av kundnytta, samhällsnytta och medarbetarnytta som inget annat företag kommer i närheten av. Vi har ett tydligt och konkurrenskraftigt erbjudande på marknaden - baserat på våra medarbetares kompetens och förmågor. Vårt hållbarhetsarbete belönades dessutom i European Business Awards 2015 där Samhall utsågs till Europas mest hållbara företag. Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Vi erbjuder tjänster inom allt från städ, tvätt och fastighetsskötsel till logistik, tillverkning, handel och omsorg. Vi är rikstäckande med dryga 25 000 anställda på cirka 600 orter och omsätter över åtta miljarder kronor per år. Genom våra kunduppdrag utvecklar vi personer med funktionsnedsättning och vi lyckas så bra för att vi är bäst på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 31 mars (12 dagar kvar)