Ekonomiadministratörer sökes!

Ekonomiadministratörer sökes!

Om tjänsten

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Studentwork och sedan uthyrd som konsult till Samhall. Hela rekryteringsprocessen sköts av Studentwork och frågor om rollen eller företaget ställs till Studentwork och ansvarig konsultchef, i detta fall Lajla Dzebic (lajla.dzebic@studentwork.com).

Dina arbetsuppgifter

Som ekonomiadministratör kommer du stötta upp den befintliga personalen med diverse ekonomiska uppgifter.

Start: Omgående fram till 31/8

Omfattning: Heltid, kontorstider

Placeringsort: Linköping

Din roll

Vi söker dig med en godkänd gymnasiexamen, helst inom ekonomi. Om du tidigare har jobbat som ekonomiassistent är det meriterande, annars ser vi gärna att du tidigare har jobbat med ekonomiuppgifter. Som person ska du vara strukturerad och gilla ordning och reda. Du ska trivas med att jobba administrativt och inte ha några problem med att jobba självständigt. Ett krav för tjänsten är att du har möjlighet att jobba under hela sommaren!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Lajla Dzebic
Telefon 0704800369
Område Linköping
Yrkesroll Ekonomi, Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 13 apr (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Samhall producerar en kombination av kundnytta, samhällsnytta och medarbetarnytta som inget annat företag kommer i närheten av. De har ett tydligt och konkurrenskraftigt erbjudande på marknaden - baserat på våra medarbetares kompetens och förmågor. Deras hållbarhetsarbete belönades dessutom i European Business Awards 2015 där Samhall utsågs till Europas mest hållbara företag.