Riskkoordinator till Saab Aeronautics

Riskkoordinator till Saab Aeronautics

Har du erfarenhet av att arbeta i projekt och vet vad en risk innebär? Har du även ett intresse av att arbeta aktivt med risker och möjligheter inom utvecklingsprojekt? Då kan du vara vår nästa riskkoordinator till Saab Aeronautics.

Dina arbetsuppgifter

Saab har ett behov av att förstärka sin förmåga att arbeta med risker och möjligheter inom Gripen E-verksamheten. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med kontrakt-, linje- och projektledning samt medarbetarna i projekten för att identifiera, kvantifiera, minimera, hitta möjligheter och hjälpa projektledarna att driva det dagliga risk och möjlighetsarbetet i projekten framåt.

Du kommer att vara drivande för hur risk och möjlighetsarbetet läggs upp för Gripen Support. Därför är det en stor fördel om du har ett intresse för metodik och verksamhetsutveckling, då Saab vill höja förmågan inom risk- och möjlighetsarbete.

Din profil

För att trivas i rollen som riskkoordinator är du en kommunikativ och tydlig person som har lätt för att göra dig förstådd. Du är strukturerad och kommer med nya idéer och angreppssätt för att lösa olika problem. Rollen kräver att du är självgående och att du trivs att arbeta i team och hjälper dina kollegor på ett prestigelöst sätt. Har du erfarenhet av ledarskap på något sätt ser vi det som en fördel samt ett intresse och förståelse för teknik och/eller ekonomi.

För att trivas i rollen och leva upp till förväntningarna ser vi att du;
  • Har akademisk utbildning inom relevant område
  • Förståelse för affärer och ekonomiska frågor är meriterande
  • Krav för tjänsten är att kunna kommunicera professionellt både på svenska och engelska
Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Ansökningsförfarande

Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Detta är initialt ett konsultuppdrag via Skill med goda chanser till förlängning.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Emma Eriksson på mailadress emma.eriksson@skill.se eller på telefon 013-4738161

Låter det som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Kontaktperson Emma Eriksson
Telefon 013-4738161
Område Linköping
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Saabs affärsområde Aeronautics erbjuder flygrelaterade delsystem, obemannade flygsystem, flygplansstruktur och service till försvarskunder och civil flygindustri över hela världen. Mest känt av dessa är Gripensystemet där Aeronautics har ett helhetsansvar från utveckling till försäljning och även support på sålda flygplan.

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där mångfald ses som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.