Planerare sökes till Saab i Linköping!

Planerare sökes till Saab i Linköping!

Är du i startgroparna på en lång spännande karriär inom logistik och planering eller letar du efter en ny utmaning för att ta nästa steg i karriären? Vi söker nu nya konsulter till flertalet behov inom logistik och planering på Saab i Linköping med varierande arbetsuppgifter. Är du redo för en ny utmaning? Ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi planerare och logistiker till olika tjänster på Saab i Linköping. Arbetsuppgifterna varierar beroende på roll men gemensamt för rollerna är att det periodvis är ett högt arbetstempo och det ställs krav på dig att hantera fler arbetsprocesser parallellt med varandra. I roller som dessa kan det hände mycket på kort tid vilket gör att du snabbt måste anpassa dig efter nya förutsättningar. På Saab får du möjlighet att arbeta med logistik och planering på en övergripande nivå.

Vi söker personal till följande roller:
  • Produktionsplanerare
  • Produktionsstyrare
  • Planning Coordinator
  • Change Monitor
  • Operativ planerare
Din profil

Vi söker dig som har en utbildning inom logistik från universitet, yrkeshögskola eller motsvarande erfarenhet. Det är meriterande om du sedan tidigare har med dig erfarenhet av planeringsarbetet samt har jobbat i olika affärssystem, framför allt IFS, och Officepaketet. Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

För att lyckas i de här rollerna ser vi att du som person har lätt att ta egna initiativ och jobba självständigt samtidigt som du har lätt att samarbeta och kommunicera med din omgivning samt arbeta i grupp.

Vidare ser vi att du som person:
  • är lösningsorienterad.
  • är strukturerad i ditt arbete.
  • har god förmåga att prioritera mellan olika arbetsuppgifter och ser vad som måste prioriteras först.
Har du ett intresse för teknik är det ett stort plus i kanten!

Befattningarna kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Ansökningsförfarande

Vill du bli en del av Skill och Saab? Skicka in din intresseansökan genom att registrera ditt CV och personliga brev. Blir du aktuell för något av våra uppdrag kommer vi att kontakta dig per telefon, annars kommer du att få återkoppling via mejl.
Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Linn Fälth, linn.falth@skill.se.

Varmt välkommen att söka till oss!

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 18 000 medarbetare och har verksamhet på alla världens kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden som de är verksamma inom och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.