Operatörer till Saabs slutmontering Gripen

Operatörer till Saabs slutmontering Gripen

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i slutmonteringen för JAS 39 Gripen och andra flygfarkoster.
Arbetsuppgifterna är av blandad art och består i korthet av:
  • Mekanisk och elektrisk installation i flygplan
  • Verifiering av komplett flygplan
Tillsammans med dina kollegor arbetar ni för att nå de mål som satts upp. De störningar som ofrånkomligt dyker upp skall analyseras och åtgärdas för att fortfarande möta målen alternativt minimera påverkan. Detta skall ske med ett utpräglad känsla för balansen mellan progress och produktens kvalitet, då flygsäkerhet och kvalitet hela tiden måste hållas i åtanke.

Din profil

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av att jobba i slutmontering eller sammanbyggnad av flygplan och har minst en gymnasial utbildning, företrädesvis med inriktning flyg.
Ansvarstagande och noggrannhet är en självklarhet och ett krav när du jobbar med flygplan.
Du bör även vara utåtriktad, driven och van att ta egna initiativ. Du har en mycket god samarbetsförmåga och är tydlig i din kommunikation.

Goda språkkunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift samt god datorvana är ett krav för en anställning.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Ansökningsförfarande

Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Detta är initialt ett konsultuppdrag via Skill minst i 6 månader med chans till förlängning.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Frida Jakobsson, frida.jakobsson@skill.se

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning - att göra världen till en säkrare plats.
Inom området produktion för slutmontering arbetar idag 10 tjänstemän och 60 operatörer. Arbetet i sig är av finmekanisk karaktär och är mycket omväxlande.