Nu söker vi kvalitetstekniker till Saab

Nu söker vi kvalitetstekniker till Saab

Brinner du för kvalitet- och förbättringsarbete inom Produktion och vill arbeta på ett tekniskt innovativt företag i framkant? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som kvalitetstekniker kommer du att arbeta tillsammans med övriga kvalitetstekniker, kvalitetsingenjörer, produktionsledning, produktionsteknik och produktionsstyrning i team och projekt, för att effektivisera produktionen på både lång och kort sikt. Din roll blir i huvudsak att driva avvikelsehantering, dokumentation av avvikelserna och att delta i förbättringsarbetet i produktion tillsammans med teamet. Dina arbetsuppgifter kommer också att innefatta förbättringsarbete av våra befintliga arbetssätt.

Dem jobbar med enkelhet och tydlighet vilket exempelvis innebär att dem har daglig styrning varje morgon där nya och pågående problem/aktiviteter redovisas. Du kommer att rapportera till både kvalitetschef och produktionsledning.

Din profil

För att trivas i rollen tror vi att du brinner för kvalitet- och förbättringsarbete och att driva kvalitetsärenden framåt. Du har lätt för att samarbeta med andra och är lyhörd och kommunikativ. Du har en förmåga att kunna engagera andra och du är även mycket noggrann och analytisk.

För att lyckas med uppdraget bör du ha teoretiska kunskaper motsvarande gymnasieskoleingenjör alternativt lång erfarenhet av produktion.

Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Ansökningsförfarande

I denna rekryteringsprocess samarbetar Saab med Skill. Urval sker löpande så sök tjänsten redan idag genom att logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare: Frida Jakobsson, frida.jakobsson@skill.se.

Uppdraget är initialt tidsbegränsat
Lycka till med din ansökan!

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Quality Assurance
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 28 apr 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Aeronautics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder flygrelaterade delsystem, obemannade flygsystem, flygplansstruktur och service till försvarskunder och civil flygindustri över hela världen. Aeronautics ansvarar också för utveckling, produktion, marknadsföring, försäljning och support av Gripensystemet.