Kvalitetsingenjör till Saab Aeronautics

Kvalitetsingenjör till Saab Aeronautics

Är du vår nästa medarbetare inom kvalitetssäkring på Saab? Vi söker nu en medarbetare till det operativa teamet inom kvalitet och produktionsutveckling på Saab.

Dina arbetsuppgifter

Saab står inför en spännande utmaning med upptakt inom produktionen och kvalitetsarbetet blir viktigare än någonsin. Här antar du en problemlösande roll där din förmåga att vara noggrann och kravställande kommer till väl användning.

Inom kvalitet och produktionsutveckling arbetar du koordinerande med utredningar och avvikelsehantering gällande artiklar för flygande farkoster. Detta innebär att du bland annat kontrollerar anmärkningar, rapporterar daglig styrning, visar progress och hanterar leverantörsavvikelser. Som kvalitetsingenjör agerar du problemlösande och har flera kontaktytor inom Saab vilka bland annat innefattar produktionsenheterna, Supply Chain Management och design. I ditt ansvar ingår även att kommunicera med våra partners i Brasilien. Du tillhör en mindre grupp kollegor där samarbete är nyckeln till framgång.

Din profil

För att trivas i rollen som kvalitetsingenjör är du en kommunikativ person som vågar ställa krav på din omgivning. Du trivs att arbeta i team och hjälper gärna dina kollegor på ett prestigelöst sätt. Rollen kräver att du har ett intresse för teknik. Om du drivs av effektivisering och förbättring, är detta ett ypperligt tillfälle för dig att komma in i organisationen. Rollen kräver att du är noggrann och har ett högt konsekvenstänk. Du trivs att arbeta i en processtyrd organisation, där regelverken är en viktig del av arbetet.

För att trivas i rollen och leva upp till förväntningarna ser vi att du;
  • Har erfarenhet inom kvalité och produktionsutveckling
  • Har akademisk utbildning inom relevant område
  • Krav för tjänsten är att kunna kommunicera professionellt både på svenska och engelska
Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Ansökningsförfarande

Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Detta är initialt ett konsultuppdrag via Skill med goda chanser till förlängning/eventuellt övertag till Saab därefter.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Emma Eriksson på mailadress emma.eriksson@skill.se eller på telefon 013-4738161

Låter det som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Kontaktperson Emma Eriksson
Telefon 0134738161
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Quality Assurance
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Saabs affärsområde Aeronautics erbjuder flygrelaterade delsystem, obemannade flygsystem, flygplansstruktur och service till försvarskunder och civil flygindustri över hela världen. Mest känt av dessa är Gripensystemet där Aeronautics har ett helhetsansvar från utveckling till försäljning och även support på sålda flygplan.

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där mångfald ses som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.