Förbättringsingenjör till Saab!

Förbättringsingenjör till Saab!

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en effektiv problemlösare som är riktigt snabb på att hitta till rätt krav i Delmia/ 3Dvia & Catia. Du kommer tillhöra produktionsstödet inom I&L och kommer vara på plats i Slutmontering / leveranshangaren. Vi hanterar dagligen en stor variation av störningar och problem som kräver att snabbt kunna förstå problemet, hitta vad som är felet gentemot kravbilden och sedan kunna stötta i att plocka fram förslag på lösningar för åtgärd till ritningsenligt skick alternativt för disposition.

Din profil

Vi tror att du har stor erfarenhet av Delmia/3Dvia & Catia. Vi tror även du har tidigare erfarenhet av ERP och att hitta krav i produktstrukturen är något du gjort tidigare.

Som person tror vi du är en sådan som får mycket saker gjort, men som samtidigt tycker det är viktigt att det blir rätt. Du tycker om att samarbete och att få hjälpa till/lösa uppgifter. Samt att få sprida din kunskap i systemet till dina kollegor.

Ansökningsförfarande

Urvalet kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan nu. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Detta är ett konsultuppdrag initialt fram till 2021-12-31. Start omgående

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Frida Jakobsson, frida.jakobsson@skill.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Vi ser fram emo
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Quality Assurance
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 28 apr 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Aeronautics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder flygrelaterade delsystem, obemannade flygsystem, flygplansstruktur och service till försvarskunder och civil flygindustri över hela världen. Aeronautics ansvarar också för utveckling, produktion, marknadsföring, försäljning och support av Gripensystemet.