Fälttekniker till Saab Dynamics

Fälttekniker till Saab Dynamics

Vill du arbeta med undervattensfarkoster på ett spännande och innovativt företag? Har du verkstadsvana, el-kunskap och ett brinnande intresse för teknik? Vi söker nu en fälttekniker till Saab Dynamics.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som fälttekniker kommer du tillsammans med ditt team som består av 15 kollegor arbeta med civila och militära kunder runt om i världen. I arbetsuppgifterna ingår det att installera, montera och underhålla undervattensfarkoster och olika system. Arbetet består huvudsakligen av el, mekanik, elektronik, kablagemontering, elinstallationer, lödning och att koppla in olika dataprogram.

Du kommer utbildas internt på Saab och få grundläggande kunskaper om de olika systemen som används samt säljs till Saabs kunder. Tjänstens arbetstid är dagtid och det ingå resor i tjänsten, då man även driftsätter farkosterna.

Din profil

Vi söker en erfaren tekniker med el-kunskap och ett stort tekniskt intresse, som tar för sig och är villig att lära sig mer kring tekniken. I rollen som tekniker värdesätter vi att du är självgående, trygg i dig själv och ansvarsfull som person. Viktiga personliga egenskaper som vi lägger stor vikt vid är noggrannhet, stresstålighet och hög arbetsmoral.

För att trivas i rollen och leva upp till förväntningarna ser vi att du;
  • Har industriteknisk utbildning eller liknande
  • Goda kunskaper inom el, mjukvara och/eller mekanik
  • Är praktiskt lagd och hanterar ritningsläsning
  • Datorvana och felsökning
Det är meriterande om du tidigare arbetat med undervattensfarkoster, som servicetekniker eller liknande arbetsuppgifter. Arbetet kräver att du har anlag för att arbeta praktiskt med händerna samt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Ansökningsförfarande

Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Detta är initialt ett konsultuppdrag via Skill med goda chanser till förlängning/eventuellt övertag till Saab därefter.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Emma Eriksson på mailadress emma.eriksson@skill.se eller på telefon 013-4738161

Låter det som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dynamics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster, kamouflagesystem och träningssystem för försvarsmarknaden. Produktportföljen innefattar även produkter för den civila säkerhetsmarknaden såsom fjärrstyrda undervattensfarkoster till oljeindustrin och kärnkraftverk.

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där mångfald ses som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.