Elmontör till Saab Dynamics

Elmontör till Saab Dynamics

Har du verkstadsvana och ett brinnande intresse för teknik? Vill du arbeta med undervattensfarkoster på ett spännande och innovativt företag? Produktionsenheten för missil- och undervattenssystem söker nu en elmontör med ett stort intresse för elektronik och mekanik till Saab Dynamics i Linköping.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som elmontör kommer du tillsammans med ditt team montera hela eller delar av missiler, torpeder och ledningssystem på undervattensfarkoster. Avdelningen du kommer tillhöra är specialiserade på målsökare, zonrör och batterisystem. Arbetet består huvudsakligen av el, mekanik, elektronik, kablagemontering, elinstallationer, lödning och att koppla in olika dataprogram. Du kommer utbildas internt på Saab och få grundläggande kunskaper om de olika systemen som används samt säljs till Saabs kunder. Tjänstens arbetstid är dagtid.

Din profil

Vi söker dig som har bakgrund inom montering med ett stort tekniskt intresse, som tar för sig och är villig att lära sig mer kring tekniken. I rollen som elmontör värdesätter vi att du är självgående, trygg i dig själv och ansvarsfull som person. Det är meriterande om du tidigare arbetat med undervattensfarkoster, service av apparater eller liknande arbetsuppgifter. Arbetet kräver att du har anlag för att arbeta praktiskt med händerna samt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

För att trivas i rollen och leva upp till förväntningarna ser vi att du;
  • Har utbildning inom el, mjukvara eller mekanik
  • Erfarenhet inom el och/eller mekanik
  • Är praktiskt lagd och hanterar ritningsläsning
  • Datorvana och felsökning
Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Ansökningsförfarande

Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Detta är initialt ett konsultuppdrag via Skill, med chans till förlängning.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Emma Eriksson på mailadress emma.eriksson@skill.se
Låter det som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 13 juni 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dynamics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster, kamouflagesystem och träningssystem för försvarsmarknaden. Produktportföljen innefattar även produkter för den civila säkerhetsmarknaden såsom fjärrstyrda undervattensfarkoster till oljeindustrin och kärnkraftverk.

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där mångfald ses som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.