CNC svarvare, nu har du chans att bli en del av Saab i Linköping!

CNC svarvare, nu har du chans att bli en del av Saab i Linköping!

Funderingar på att byta jobb efter semestern? Nu har du chans att bli en del av Saab då maskinverkstaden rustar upp. Deras beläggning går upp i takt och de behöver nu förstärka teamet med CNC operatörer till svarvavdelningen.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i en maskingrupp bestående av flera olika NC maskiner med styrsystemet Mazatrol. I verkstaden finns ca 3000 olika detaljer av olika slag, allt ifrån mutter/skruvar till riktigt avancerade detaljer. Som CNC-svarvare ansvarar du för riggning, körning, mätning och kvalitetssäkring av detaljer. Du kommer att ingå i en målstyrd grupp, och även medverka i förbättringsarbeten där 5S är en viktig del. Förutom att köra maskinerna ingår sidoarbetsuppgifter, t.ex. gradning.

Tvåskift eller nattarbete kan vara aktuellt tillsammans med andra erfarna operatörer produktionstekniker och produktionsledare.

Din profil

Vi söker dig som har industriell teknisk utbildning på lägst gymnasienivå. Du behöver vara en noggrann person som har förmågan att uppfylla ställda krav och mål. De varierande arbetsuppgifterna kräver att du har en god känsla för arbetet som CNC-operatör och det är då fördelaktigt att du har erfarenhet sedan tidigare. Vi ser gärna att du har en god kommunikativ förmåga då arbetet innefattar kontinuerlig kontakt med olika stödfunktioner, ibland även på engelska. Ett krav är att du som person har lätt för att samarbeta med olika typer av människor då allt arbete på avdelningen sker i teamanda. Den goda stämningen i gruppen ser vi gärna att du bidrar till. Det är även lika viktigt att vara självgående och ha förmågan att arbeta individuellt.

Erfarenhet av supportsvarv är en fördel då det blir en del efterbearbetning samt gradning. Meriterande är god datorvana och erfarenhet av ERP.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap

Ansökningsförfarande

Urval påbörjas efter semester V.33. Sök tjänsten redan idag genom att logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se.

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Du kommer tillhöra affärsenheten Saab Aeronautics. Aeronautics erbjuder flygrelaterade delsystem, obemannade flygsystem, flygplansstruktur och service till försvarskunder och civil flygindustri över hela världen. Aeronautics ansvarar också för utveckling, produktion, marknadsföring, försäljning och support av Gripensystemet.

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 18 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där mångfald ses som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Ditt arbetsområde kommer att omfatta maskinverkstaden på Saab i Linköping. Avdelningen har idag 120 anställda och är i ett expansivt skede.