Produktionsnära produktionstekniker till Saab Dynamics

Produktionsnära produktionstekniker till Saab Dynamics

Har du erfarenhet av produktionsteknik och vill arbeta i en unik miljö med spännande produkter? Är du samarbetsvillig, flexibel och gillar att driva förbättringsarbete? Nu söker vi två produktionstekniker till Saab Dynamics med möjlighet till placering i Tannefors/Linköping eller Motala. Ansök till tjänsten idag!

Dina arbetsuppgifter

Vi genomgår en hel del spännande förändringar då vi expanderar och utvecklas, och där det idag finns ett flertal projekt, som befinner sig i uppstarten av produktion. Därför blir industrialiseringsåtagandet alltmer konkret i form av bl.a. ökat fokus på producerbarhet, optimerade produktionsflöden samt översyn och förbättring av maskiner och utrustning.

Du kommer att arbeta med stöd till vår tillverkning av produkter inom robot, missil och undervatten. Vår produktion präglas av låga volymer och hög komplexitet. Vi strävar ständigt efter att förbättra oss och förväntar oss att du aktivt deltar i vårt förbättringsarbete. Du kommer att behöva bygga upp ett stort kontaktnät med bland annat inköp, produktionsplanering, projektledare samt utvecklingsavdelningen.

Konkret innebär arbetsuppgiften att:
  • Kravställa samt granska konstruktionsunderlag ur ett producerbarhets- och testbarhetsperspektiv
  • Specificera behov av verktyg och fixturer
  • Skapa tillverkningsberedningar och arbetsinstruktioner
  • Tekniskt stötta monteringspersonal i monteringsarbetet
  • Utbilda medarbetare i nya metoder eller arbetssätt
  • Följa upp och kvalitetssäkra tillverkningsberedningar och tillverkningsprocesser
Du kommer vara en del av en grupp på 35 personer. Nu vill vi stärka teamet ytterligare med två produktionstekniker med möjlighet till placering i Tannefors/Linköping eller Motala.

Din profil

Du har erfarenhet av komplexa produkter, gärna med elektronikbakgrund. Vi tror att du som person kännetecknas av ett stort ansvarstagande. Du är öppen för att utmana befintliga arbetssätt i syfte att hitta nya effektiva lösningar. Du har kunskaper och erfarenhet av att arbeta med Lean Production.

Som person är du drivande, bra på att kommunicera och har en vilja att ständigt förbättras. Du kan hålla många bollar i luften och du är inte rädd för nya utmaningar. Som person krävs det att du är flexibel, utåtriktad och har god samarbetsförmåga. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Här har du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad. Du tycker om att lösa praktiska uppgifter, är proaktiv och letar förbättringar och har förmågan att lägga upp dit arbete på ett effektivt sätt.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Ansökningsförfarande

I denna rekryteringsprocess samarbetar Saab med Skill. Du kommer till en början arbeta som konsult med mycket goda möjligheter till anställning direkt på Saab efter en tids inhyrning.
Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, därför uppmuntrar vi dig att söka tjänsten redan idag. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Isabelle Wallin på mejl isabelle.wallin@skill.se.

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 7 juli 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. På Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflagelösningar, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus är du som jobbar med oss en del av vår mission. Vi jobbar i nära samarbete med att utveckla, tillverka och underhålla våra världsledande produkter, system och lösningar till kunder över hela världen.