Kvalitetstekniker till Saab Dynamics

Kvalitetstekniker till Saab Dynamics

Anta en spännande utmaning som Kvalitetstekniker på Saab Dynamics i Linköping! Här erbjuds du en central roll inom produktionen där du hanterar felärenden och avvikelser inom ramen för produktionsverksamheten, som präglas av avancerade och högteknologiska produkter i framkant.

Dina arbetsuppgifter

Som Kvalitetstekniker har du en central roll i företaget där du verkar i en sammanhållande funktion inom produktionsverksamheten där ditt ansvarsområde innebär att hantera felärenden och avvikelser. Produktionen präglas av hög komplexitet och tillverkning av militära produkter. Ditt arbete kommer att höra till missilproduktionen och inom detta område förekommer apparater, kablage och elektronik. Du säkerställer att arbetet utförs på rätt sätt utifrån kravbilden. Förutom ett nära samarbete med operatörerna inom produktionen, arbetar du nära kvalitetsingenjörerna.

Förekommande arbetsuppgifter:
  • Medverkar vid klarering före produktionsstart.
  • Stöttar med att bedöma avvikelser under tillverkning.
  • Supporterar operatörer med registrering av avvikelser.
  • Dokumenterar beslut av bedömningar samt meddelar resultatet i ärendet till felärendeansvarig.
  • Analyserar olika typer av yield-data under tillverkning
  • Förbereder och upprättar FAI-protokoll
  • Supporterar vid leverans/slutkontroll av produkter
Din profil

För att passa rollen som Kvalitetstekniker har du tidigare erfarenhet av arbete inom tillverkningsindustrin och god förståelse kring hur en tillverkningsprocess ser ut. Med fördel har du arbetat inom elektronikproduktion och har erfarenhet av kablagetillverkning. Meriterande för tjänsten är tidigare erfarenhet av arbete inom kvalitet. Vidare har du goda språkkunskaper i svenska och engelska, i så väl tal och skrift.

Som person trivs du med att arbeta i team och att ha en koordinerande roll. Du har lätt för att bygga goda relationer med personer i din omgivning och värdesätter god kommunikation. I rollen som Kvalitetstekniker har du ett stort engagemang och förmågan att självständigt driva dina processer på ett strukturerat sätt. Du är en problemlösare som i en hjälpsam anda är snabb med att sträcka upp handen om någon av dina kollegor behöver hjälp.

Denna tjänst kräver att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Ansökningsförfarande

Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Josefine Bolling via josefine.bolling@skill.se

Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag hos Skill som på sikt kan övergå i en tjänst hos Saab Dynamics.

Låter det som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 14 mars 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dynamics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster, kamouflagesystem och träningssystem för försvarsmarknaden. Produktportföljen innefattar även produkter för den civila säkerhetsmarknaden såsom fjärrstyrda undervattensfarkoster till oljeindustrin och kärnkraftverk. Verksamheten präglas av tillverkning av komponenter i komposit såsom utskjutningsrör, radomer, fenor etc.

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där mångfald ses som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.