Kvalitétsingenjör till Saab Dynamics

Kvalitétsingenjör till Saab Dynamics

Är du utbildad ingenjör och har erfarenhet inom kvalitétssäkerhetsarbete inom industrin? Nu söker Saab Dynamics dig som är redo för nästa steg i karriären inom kvalitetsarbetet!

Dina arbetsuppgifter

Arbetet kommer bland annat bestå av:
  • Industrialisering i nya projekt
  • Arbete med nya inventioner
  • Kvalitetssäkerhetarbete
  • Planering av produktens verifiering i produktion
  • Arbete med FAI:er
Du kommer att agera som spindeln i nätet med många kontaktytor. I ditt arbete kommer du ha stöd av kvalitetstekniker.

Din profil

Vi söker nu dig med en ingenjörsutbildning med några års erfarenhet inom kvalitetsarbetet, gärna inom industrin.

Du som person gillar att samarbeta med andra människor, jobba i grupp och har lätt att knyta kontakt med nya människor. Då arbetet är inom kvalitet är det viktigt att du är noggrann och strukturerad. Du har även lätt att ta till dig nya instruktioner.
Kortare resor inom länet kan förekomma.

Ansökningsförfarande

Tycker du att den här tjänsten passar dig och din kompetens? Vi är nyfikna på att läsa din ansökan! Vi arbetar med löpande rekrytering, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

För att ansöka till tjänsten skickar du in ditt CV samt ett personligt brev där du motiverar varför just du passar tjänsten som konstruktör på Saab. Detta är initialt ett konsultuppdrag via Skill på 6 månader med mycket goda chanser till förlängning eller anställning direkt på Saab.

Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Linn Forssell via mejl, linn.forssell@skill.se
Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.

Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.

People change - everything.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Quality Assurance
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dynamics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster, kamouflagesystem och träningssystem för försvarsmarknaden. Produktportföljen innefattar även produkter för den civila säkerhetsmarknaden såsom fjärrstyrda undervattensfarkoster till oljeindustrin och kärnkraftverk. Verksamheten präglas av tillverkning av komponenter i komposit såsom utskjutningsrör, radomer, fenor etc. Kompositområdet är en kärnverksamhet för Dynamics.

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där mångfald ses som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.