Kompositoperatör till Saab i Malmslätt!

Kompositoperatör till Saab i Malmslätt!

Saab Dynamics i Malmslätt behöver förstärka den skiftgående produktionsavdelningen med en metodisk och ansvarsfull kompositperatör som vill bidra till företagets framgångar. Ta chansen att jobba på detta internationella, expansiva och globala företag. Skicka in din ansökan idag!

Sök tjänsten idag!

Dina arbetsuppgifter

Som kompositoperatör kommer du att arbeta hos vår kund och ägare Saab Dynamics som är verksam inom en spännande bransch. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att praktiskt delta i framställandet av militära föremål som tillverkas i komposit. Detta är ett varierande arbete där arbetsgruppen skiftar mellan olika stationer vid tillverkningen. Du kommer att få linda och svarva i komposit samt limma beslag på de de militära produkterna.

Totalt arbetar 40 personer i produktionen och du blir en del av en multikompetent grupp.

Arbetstider är förlagda enligt rullande treskift och ser ut enligt följande:
Dagveckor: måndag - torsdag 06:42 - 15:00, 18 min rast. Fredagar 06:42 - 16:18, 18 min rast
Nattveckor: söndag 22:00 - 07:00, 18 min rast, måndag - torsdag 22:42 - 07:00, 18 min rast
Kvällsveckor: måndag - torsdag 14:42 till 23:00, 18 min rast

Din profil

Till rollen som kompositoperatör söker vi framförallt dig som är en empatisk och lugn person som motiveras av att vara en viktig kugge i ett stort maskineri och möjligheten att få jobba med de bästa i branschen. Du tillhör en mindre arbetsgrupp där du bidrar med din positivitet. Du har en god verkstadsvana och erfarenhet av olika delar inom verkstadsarbete. Vi välkomnar även dig som har erfarenhet av hantverksarbete från annan bransch. Viktigt för tjänsten är god materialkännedom och fingerfärdighet. Du trivs i en roll där det inte alltid finns en tydlig beskrivning för hur uppgifterna ska lösas.

För att trivas i tjänsten ser vi att du har goda språkkunskaper i både svenska och engelska.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Ansökningsförfarande

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Skill men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund Saab Dynamics. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linn Forssell (Linn.Forssell@skill.se). Vi tillämpar löpande urval men kommer att pausa processen mellan v.29 och v.33, för att där efter ta upp den igen. Tveka därför inte att inkomma med din ansökan redan idag!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.

People change - everything.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Frihet under ansvar, härlig gemenskap och produkter i framkant kommer att vara utmärkande i dina arbetsdagar som Operatör inom komposit!

Du kommer tillhöra affärsenheten Saab Dynamics i Malmslätt. Dynamics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster, kamouflagesystem och träningssystem för försvarsmarknaden. Produktportföljen innefattar även produkter för den civila säkerhetsmarknaden såsom fjärrstyrda undervattensfarkoster till oljeindustrin och kärnkraftverk. Verksamheten präglas av tillverkning av komponenter i komposit såsom utskjutningsrör, radomer, fenor etc. Kompositområdet är en kärnverksamhet för Dynamics.

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där mångfald ses som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.