Configuration manager till Saab Dynamics i Linköping!

Configuration manager till Saab Dynamics i Linköping!

Gillar du att arbeta strukturerat och vill vara en del av ett tight team? Saab Dynamics söker nu en ny kollega till sitt team med Configuration managers. Tjänsten kan bli din, ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som configuration manager kommer du med hjälp av standarder och förbestämda rutinsteg ta fram CM-planer och slutlig produkt. Du arbetar med flera projekt och produkter självständigt, samtidigt som ni är fler med samma arbetsuppgifter som samarbetar vid behov. Ni är en tight grupp där ni tillsammans arbetar för att utföra arbetet korrekt och driva arbetet framåt.

Rollen innefattar främst:
  • Skapande av basdokument för produktutgåvor.
  • Underhållning av produkt- och informationsstruktur.
  • Bevaka ändrings- och problemhanteringsprocessen.
Din profil

För att trivas i den här rollen ser vi att du är strukturerad, gillar att jobba steg för steg och driver ditt arbete framåt på egen hand på ett lösningsorienterat sätt. Då arbetet innebär parallellt arbete med flera projekt och uppdrag behöver du kunna hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och vara flexibel. Då arbetet kan innebära snabba ändringar behöver du kunna hantera stressiga situationer på ett bra sätt.
För att lyckas i den här rollen ser vi att du har en eftergymnasial utbildning med inriktning inom teknik eller motsvarande erfarenhet. Du har god systemvana där erfarenhet av IFS är meriterande. Du har B-körkort och kan både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Ansökningsförfarande

I denna rekryteringsprocess samarbetar Saab med Skill. Du kommer att arbeta som konsult med Skill som arbetsgivare. Tjänsten börjar med en visstidsanställning om 6 månader med mycket goda möjligheter till förlängning.
Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, därför uppmuntrar vi dig att söka tjänsten redan idag. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se.
Urvalet kommer att pausas från vecka 29 för att sedan tas upp igen vecka 32.
Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Linn Forssell på mejl linn.forssell@skill.se.

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. På Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflagelösningar, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus är du som jobbar med oss en del av vår mission. Vi jobbar i nära samarbete med att utveckla, tillverka och underhålla våra världsledande produkter, system och lösningar till kunder över hela världen.