CNC-operatör till komposittillverkning på Saab Dynamics

CNC-operatör till komposittillverkning på Saab Dynamics

Saabs Dynamics i Malmslätt förstärker med ytterligare en CNC-operatör! Föreställ dig att du tillsammans med andra erfarna kollegor är delaktig i framtagandet noskonen till Gripen. Häftigt, eller hur? Detta är bara ett exempel på vad du som CNC-operatör antar i utmaningen på Saab.

Dina arbetsuppgifter

På Saab Dynamics kommer du att arbeta i en mindre arbetsgrupp där ni tillsammans ansvarar för olika CNC-maskiner med styrsystemen Fanuc och Heidenhain. I dessa maskiner kommer du främst bearbeta artiklar i komposit, men andra material kan även förekomma. Du är delaktig i hela processen, från förarbete till efterbearbetning, vilket bland annat innefattar gradning och putsning. Tjänsten innefattar även programmering av maskinerna. Ofta körs flera maskiner samtidigt vilket gör att du ansvarar för flera parallella processer tillsammans med ditt team. Arbetsuppgifterna är varierande och du har daglig kontakt med olika stödfunktioner så som kvalité och kontroll.

Arbetstiderna är förlagda enligt dagtid.

Din profil

De varierande arbetsuppgifterna kräver att du har en god känsla för arbetet som CNC-operatör. Vi ser att du har en god kommunikativ förmåga då arbetet innefattar kontinuerlig kontakt med olika stödfunktioner, ibland även på engelska. Arbetsgruppen arbetar med målstyrda grupper och 5S vilket gör att du som person bör vara öppen och initiativtagande för att passa in. Ett krav är att du som person har lätt för att samarbeta med olika typer av människor då allt arbete på avdelningen sker i teamanda. Den goda stämningen i gruppen ser vi gärna att du bidrar till!

Ett krav är att du har tidigare erfarenhet av arbete som CNC-operatör och med fördel en utbildning inom området. Meriterande för tjänsten är tidigare arbete med komposit samt erfarenhet av CAM-beredning.

För att trivas i tjänsten ser vi att du har goda språkkunskaper i både svenska och engelska.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Ansökningsförfarande

Vill du ta chansen att utvecklas på Saab? Urvalet sker löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Motivera varför just du skulle passa som CNC-operatör.

Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag med goda möjligheter till en framtida anställning på Saab.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Josefine Bolling via josefine.bolling@skill.se

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 30 maj 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Frihet under ansvar, härlig gemenskap, varierande arbetsuppgifter och produkter i framkant kommer att vara utmärkande i dina arbetsdagar som CNC-operatör.

Du kommer tillhöra affärsenheten Saab Dynamics i Malmslätt. Dynamics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster, kamouflagesystem och träningssystem för försvarsmarknaden. Produktportföljen innefattar även produkter för den civila säkerhetsmarknaden såsom fjärrstyrda undervattensfarkoster till oljeindustrin och kärnkraftverk. Verksamheten präglas av tillverkning av komponenter i komposit såsom utskjutningsrör, radomer, fenor etc. Kompositområdet är en kärnverksamhet för Dynamics.

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där mångfald ses som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.