Systemutvecklare (.NET) till SSAB

Systemutvecklare (.NET) till SSAB

Är du systemutvecklare inom .NET? Vill du vara med och utveckla nya produktionsnära IT-system? Välkommen till SSAB i Oxelösund!

Nu söker världsledande SSAB i Oxelösund en .NET-utvecklare som vill vara med och möjliggöra deras digitala transformation mot industri 4.0. I rollen som System Developer får du vara med och utveckla och bygga nya system. Du får dessutom chansen att bidra och skapa förutsättningar för att optimera och digitalisera produktionen vid SSAB i Oxelösund.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som systemutvecklare är du med och utvecklar och förvaltar produktionsnära IT-system. Du är med i hela utvecklingskedjan, från kravställning och problemlösning till färdig produkt i produktionen.

Rollen innebär att du har ett stor eget ansvar och en frihet att lägga upp ditt arbete. Du ingår i ett agilt systemteknik- applikations team bestående av sju medarbetar med omfattande kompetens och som har ett tätt samarbete där man delar på ansvar och roller.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som systemutvecklare är dina arbetsuppgifter att:
  • Agera kravställare vid uppdrag av nya system från produktionen.
  • Arbeta agilt tillsammans med ditt team med att utveckla och bygga de produktionsnära IT-systemen.
  • Driftsätta, förvalta och vidareutveckla systemen.
Värt att veta

Den fossilfria omställningen som sker i stålverket innebär en ombyggnad av fabriken och en total översyn av alla IT-system.

Totalt på SSAB i Oxelösund arbetar ca 2400 personer där produktionen pågår dygnet runt. Tjänsten är placerad i Oxelösund och du förväntas arbeta på plats 1-2 dagar i veckan, utöver dessa dagar finns möjlighet att arbeta hemma. Du kommer till ett engagerat och agilt team med en ledare som har ett stort engagemang att skapa förutsättningar för teamet att lyckas i sitt uppdrag.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är utbildad eller har skaffat motsvarande erfarenhet inom data -och systemvetenskap. Du behöver ha erfarenhet av .NET-utveckling, gärna i Linuxmiljö. Har du dessutom under dina år inom mjukvaruutveckling jobbat med C/C++, CI/CD, Containerisering, Docker, Open Shift, JavaScript -Vue, React eller motsvarande är det ett stort plus!

I rollen förväntas du bidra till problemlösning och därför söker vi dig med en god logisk förmåga och ett lösningsorienterat arbetssätt. Vi tror att du som person är nyfiken, driven och får saker att hända. Du har ett strukturerat arbetssätt och har en kommunikativ förmåga då du har en nära dialog med verksamheten.

Tjänsten kräver kunskap i svenska och engelska i tal och skrift.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Jenny Nilsson
Email Mejla Jenny Nilsson
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG IT
Sista ansökningsdag 10 dec 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG IT Digital: Specialister på fördomsfri IT-rekrytering TNG IT Digital är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som erbjuder fördomsfri IT-rekrytering och bemanning inom två områden: IT-support & drift och den digitala affären. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, och en transparent kandidatupplevelse utmanar vi våra kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG IT Digital, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Läs mer om TNG IT Digital: https://www.tng.se/rekrytering-tng-it-digital