SSAB söker en Machine learning utvecklare

SSAB söker en Machine learning utvecklare

Vill du vara med och möjliggöra SSAB:s digitala transformation? SSAB i Oxelösund söker nu en Machine learning-utvecklare!

Attraheras du av att arbeta datadrivet och har du intresse för teknik? Har du erfarenhet av datorseende, bildanalys eller maskininlärning (ML)? Perfekt! Var med på SSAB:s spännande resa och digitala transformation mot industri 4.0!

I rollen som Machine learning-utvecklare med inriktning bildanalys arbetar du främst med att genom bild- och videoanalys öka automationen och standardisera processer i SSAB:s produktion. Du får arbeta i ett team med kompetenta kollegor inom avdelningen Digital transformation.

Låter det som något för dig? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som Machine learning utvecklare analyserar du bilder eller videor i syfte att förbättra och effektivisera produktionen. Du tillför viktig kunskap som bidrar till produktionens datadrivna utveckling.

Du är med i allt från val av kamera till implementation av ny Machine learning modell som ska analyserar bilderna från produktionen. Rollen innebär stor påverkningsgrad och möjlighet att bygga dina modeller själv!

Förutom SSAB:s attraktiva förmånspaket, karriärmöjligheter och kompetenta kollegor så erbjuds du här chansen att vara med på SSAB:s fossilfria resa för ett hållbart samhälle.

Du kommer till ett engagerat och team om ca 15 personer med en ledare som har ett stort engagemang att utveckla och förbättra, som ger utrymme för stor ett eget ansvar och en frihet att lägga upp ditt arbete.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Machine learning utvecklare är dina arbetsuppgifter att:
  • Ansvara för automatisk vridning av ämne via en ML modell som tränas i molnet och får information från en kamera, istället för att ha styrsystem.
  • Säkerställa optimerad process genom att översätta videor till data som går att tolka.
  • Implementera mätning av ämnen i olika miljöer för att optimera utbyte.
  • Analysera bilder för att avgöra identitet och ytkvalitet i produktionen.
Värt att veta

Totalt på SSAB i Oxelösund arbetar ca 2400 personer där produktionen pågår dygnet runt.

Tjänsten är placerad i Oxelösund och du förväntas arbeta på plats tre dagar i veckan, utöver dessa dagar finns möjlighet att arbeta hemma.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är utbildad civilingenjör eller har liknande erfarenhet. Kanske arbetar du som Data Science, ML Engineer, Computer vision engineer?

I rollen förväntas du hantera en stor mängd data och behöver ha en god logisk förmåga och ett lösningsorienterat arbetssätt. Då du förväntas analysera och ta fram ML modeller tror vi att du som person är nyfiken, driven och får saker att hända. Du har ett strukturerat arbetssätt och har en kommunikativ förmåga som gör att du når fram med ditt budskap som kravställare.

Tjänsten kräver kunskap i svenska och engelska i tal och skrift.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Jenny Nilsson
Telefon 0704913716
Email Mejla Jenny Nilsson
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Sista ansökningsdag 10 dec 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/