Svenska Maskinskyltsfabriken söker en säljare!

Svenska Maskinskyltsfabriken söker en säljare!

Har du erfarenhet av försäljning och ett stort intresse för teknik? Då ska du fortsätta läsa denna annons. Vi på SMF Skylt söker ytterligare en säljare till vårt kontor i centrala Linköping. Välkommen till en variationsrik vardag fylld av utmaningar!

Dina arbetsuppgifter

Som säljare på SMF ingår du i ett team om tre personer. I rollen förväntas du ta ett övergripande kundansvar vilket innebär varierande arbetsuppgifter inom försäljning och försäljningsadministration.

Nedan presenteras ett axplock av uppgifter som rollen innefattar:
  • Prospektera, offerera och kalkylera nya affärer.
  • Nykundsbearbetning
  • Vårda befintliga kundrelationer
  • Hantera reklamationer
  • Resor till kunder
Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning eller serviceinriktat arbete. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en förståelse för våra produkter vilket kräver ett gediget teknikintresse. Det är meriterande om du också har erfarenhet av industriell tillverkning och ritningsläsning.

Övriga krav för tjänsten:
  • Körkort B
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
  • Goda kunskaper i Office-paketet
I och med att du i rollen som säljare kommer ha breda kontaktytor ser vi att du är en social och relationsbyggande person som alltid sätter kunden i fokus. Du trivs i mötet med nya människor och har god kommunikativ förmåga. Ditt arbetssätt präglas av driv och målmedvetenhet och du besitter en stark vilja att lyckas i ditt arbete.

Ansökningsförfarande

I denna rekryteringsprocess samarbetar SMF med Skill. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Andreas Schmidt. andreas.schmidt@skill.se
Välkommen med din ansökan, vi tillämpar löpande urval så vänta inte!

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning, Media, Kultur & Design, Konst, Musik & Teater
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 3 juli 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som ett av Linköpings äldsta företag har AB Svenska Maskinskyltsfabriken, SMF Skylt sedan starten 1916 erbjudit marknaden kvalitetsprodukter inom skyltar, dekaler och paneler. Vi levererar dekaler, maskinskyltar, montageplåtar, bakpaneler, overlayer och paneler i alla storlekar och utföranden. Våra produkter anpassas ständigt för att möta kundens krav och önskemål.
Vårt helhetskoncept - all tillverkning inom husets väggar - i kombination med hög kompetens, nya maskiner och innovativa lösningar gör oss till branschens ledande företag och våra produkter finns världen över.

Nu söker vi en säljare till vår marknadsavdelning med placeringsort i Linköping. Du arbetar dagtid, måndag-torsdag 7-16 och fredag 7-13.