Lösningsorienterade IT-Tekniker till SMF Skylt.

Lösningsorienterade IT-Tekniker till SMF Skylt.

Trivs du i en tjänst där du får använda din analytiska förmåga till att felsöka problem och lösa tekniska uppgifter? Vill du bistå företagets verksamhetsområden med teknisk kompetens och problemlösning? Då är du personen vi söker!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som IT-tekniker arbetar du för att den dagliga nätverksmiljön ska fungera felfritt. En vanlig dag på jobbet kan innefatta allt från att ta en runda i produktionen för att se så att allt fungerar till att konfigurera nätverk, lagring och arbetsstationer. Arbetet kräver planering och löpande arbetsprioritering, vilket du själv ansvarar för. Du bidrar också till att upprätthålla och förbättra våra tekniska processer.

Eftersom rollen är heltäckande inom IT-området ingår även arbete med att göra backupper, installation av programvara, återläsning av SQL databas, övervakning av nätverk, felsökning och arbete i vårt affärssystem Jeeves. Arbetet innebär både administrativa uppdrag, planering och leverantörskontakter, men framför allt är du ett tekniskt stöd till vår verksamhet.

Din profil

Vi lägger för denna befattning stor vikt vid personliga egenskaper och letar efter dig som är problemlösare och serviceinriktad som är självgående av din natur, är flexibel och snabbt kan ta dig an nya utmaningar och hitta praktiska lösningar.
Du har erfarenhet att arbeta med IT/Nätverksmiljö och är en riktig lagspelare som värdesätter ett väl fungerande samarbete och värnar om att skapa en god stämning på jobbet, du kommer bistå alla våra avdelningar med din kompetens och support.

Du har också lätt för att uttrycka dig i tal och skrift samt att tillgodogöra dig tekniska beskrivningar på såväl svenska som engelska.
Du besitter förmågan att lösa tekniska problem som uppkommer i vår produktion samt intresserad av analys och göra utvecklingsprocesser inom produktionen/Office miljön. Denna tjänst passar dig som besitter goda kunskaper inom IT, nätverk och produktion helt enkelt!

Krav
  • Goda kunskaper i Office 365
  • Kunskap av databasserver (SQL)
  • God vana av att arbeta i affärssystem
  • Nätverksvana.
  • Eftergymnasialutbildning inom IT/Nätverk eller motsvarande erfarenhet
Meriterande:
  • Kunskap inom tillverkningsindustri
  • Erfarenhet av teknikutveckling i komplexa produktionsanläggningar.
  • Erfarenhet av IT i produktionsmiljö.
Ansökningsförfarande

I denna rekryteringsprocess samarbetar SMF med Skill. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Andreas Schmidt. andreas.schmidt@skill.se

Välkommen med din ansökan, vi tillämpar löpande urval så vänta inte!

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 30 sept 2022 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som ett av Linköpings äldsta företag har AB Svenska Maskinskyltsfabriken, SMF Skylt sedan starten 1916 erbjudit marknaden kvalitetsprodukter inom skyltar, dekaler och paneler. Vi levererar dekaler, skyltar, montageplåtar, overlayer och paneler i alla storlekar och utföranden. Våra produkter anpassas ständigt för att möta kundens krav och önskemål.

Vårt helhetskoncept - all tillverkning inom husets väggar - i kombination med hög kompetens, nya maskiner och innovativa lösningar gör oss till branschens ledande företag och våra produkter finns världen över.