Säljare / Säljcoach till Leksands Knäckebröd AB,

Säljare / Säljcoach till Leksands Knäckebröd AB,

Som säljcoach i Leksands Knäckebröds egen säljorganisation Scandinavian Trading AB får du möjligheten att representera mycket välkända varumärken inom stora varugrupper.

Arbetsområde

Du kommer att ingå i Scandinavian Tradings marknadsgrupp samt vara med vid framtagning av kampanjer, men också i dess genomförande som coach och som säljare.

Hos oss är det viktigt att man som coach har en närhet till marknaden, vilket man får genom att ha egna kunder. Idag är det ungefär 30 kunder till antalet.

Tillsammans med säljchefen driver man och utvecklar gruppen tillsammans, som coach är det viktigt att man gör det nära sina kollegor. Därför är samresor en stor del av arbetet, vilket innebär ca. 3 övernattningar per månad.

Som coach kommer du att ansvara för att skapa affärer med dina kunder både i det egna distriktet samt på totalen. Säljmål uppnås genom en kombination av kampanjer och rätt sortiment i hyllan och samtliga kunder inom distriktet besöks efter en uppsatt resplan. I tjänsten arbetar du dessutom aktivt med Category Management.

Kvalifikationer

Vi söker en entusiastisk ledare med dokumenterad erfarenhet av ledande roll inom försäljning av konsumentprodukter. Du har god förmåga att självständigt planera och utföra ditt arbete. Som person är du resultatfokuserad och har god förmåga att utveckla bra relationer med kunder och hitta bra kundlösningar.

Vi kommer bara att ta ansökningar som uppfyller kravet i beaktande.

Vi erbjuder

Tjänsten är en tillsvidareanställning, där du som coach ges goda möjligheter att utvecklas ytterligare i en professionell och stimulerande miljö med både tempo och arbetsglädje. Lämplig bostadsort är i ett område från Uppsala i Norr till Linköping i söder och Örebro i väster.

Kontakt
Alla ansökningar görs via ansökningsknappen.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta filip.rasmusson@scantrad.se eller johan.lygnegard@scantrad.se. Vi arbetar med löpande urval.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 10 maj 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scandinavian Trading AB (STAB) är ett helägt dotterbolag till Leksands Knäckebröd AB. Vi representerar premiumprodukter från Leksands Knäckebröd, Vika Bröd samt Brandt. Med stor kunskap om produkter i såväl tillverkning som marknadsföring, Category management och försäljning, bidrar den starka och kompetenta säljkåren på 15 personer dagligen till utveckling och framgång för landets dagligvaruhandlare. STAB har 20 anställda och representerar en omsättning på ca 300 MSEK. Läs mer på www.scantrad.se och www.leksandsbrod.se.