Chaufför / Fjärrdistributionschaufför - CE

Chaufför / Fjärrdistributionschaufför - CE

Kravbild:
Ett krav är körkortsbehörighet CE och vi ser gärna att du har erfarenhet av distributionskörning. Vidare krav är YKB och digitalt förarkort. Viktigt är också att du har hög social kompetens med en kundorienterad attityd. Har du också ADR - utbildning är det meriterande.

Vi tror också att du är van vid att ta hand om ditt fordon på bästa sätt, och ser det som en självklarhet att vara ett föredöme i trafiken.

Arbetsbeskrivning:
Nu söker vi dig med CE kort och vana att handha och distribuera styckegods. Du bör vara mycket noggrann och ha viss datorvana.

Arbete utförs under dagtid eller nattetid, fem dagar eller fyra nätter i veckan.

Utgångspunkt för tjänsten är Linköping och innefattar cirka 4-5 stopp/arbetspass.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.rossinglogistik.se/
Sista ansökningsdag 5 okt 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rossing gruppen är en koncern som innefattar flera aktiebolag som alla drivs med en gemensam administrativ bas i Halmstad. Rossinggruppen har samarbete med ett stort antal åkerier i hela Sverige och därmed ett stort ömsesidigt utbyte av tjänster och transporter. Alla bolag i koncernen arbetar med en gemensam affärsfilosofi där kunden står i absolut centrum, vi sätter lösningen i första rummet och arbetar ständigt med att hålla högsta möjliga kvalitet.

Rossing Åkeri & Logistik AB startade upp sin verksamhet 2007 i Halmstad och har idag verksamhet på flera orter i södra Sverige. Företaget är ungt, expansivt och har höga ambitioner med stora framtidsvisioner. Rossing Åkeri erbjuder ett brett utbud av transport och logistiklösningar med bl.a. långsiktiga distributionslösningar, fjärrlinjer, tredjepartslogistik samt bil- och lastbilsuthyrning.