Administratör vikariat

Administratör vikariat

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.Som administratör kommer du att få en nyckelroll. Din förmåga att organisera, planera och strukturera kommer att vara väldigt viktig.

Vad ska du göra?
Som administratör kommer du att hantera diverse administrativa uppgifter så som allehanda registrering i vårt datasystem, hantering av post och digitala utskick, utlämning av dokument till våra kunder och nyckelhantering. Du är ett stöd till vår hyresadministratör vid kontraktsskrivning och uthyrning av Riksbyggens egna hyresrätter. Du är en "spindel i nätet" och även ett stöd till hela förvaltningsorganisationen. Trivs du med ett mycket omväxlande och socialt arbete där du arbetar självständigt och får stor frihet att på egenhand lösa de utmaningar du ställs inför så kan den här tjänsten vara något för dig.

Vem är du?
Vi söker dig som har förmåga att bemöta kunder och agera professionellt. Som person är du serviceinriktad, en god kommunikatör samt har lätt för att skapa goda relationer. Vidare värderar vi att du är ordningsam, strukturerad, flexibel, har god samarbetsförmåga och stark initiativförmåga.

Du är driven, självgående och trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Vi ser att du har utbildning inom ekonomi på lägst gymnasienivå eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Har du erfarenhet från bygg- eller fastighetsbranschen är detta meriterande.

Det är viktigt att du har mycket goda datorkunskaper och att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Tjänsten är ett vikariat med placering på vårt kontor i Linköping. Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 14 augusti 2022. Vi behandlar ansökningarna löpande så sök redan idag!

Kontakt
Om du har frågor, kontakta Martin Johansson, marknadsområdeschef, telefon:013-249323

Under semesterperioden kan svarstiden för frågor bli något längre.

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Är du nyfiken på hur det är hos oss? Se gärna vår film.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Vikariat
Rekrytering hanteras av Riksbyggen
Hemsida https://www.riksbyggen.se/
Sista ansökningsdag 14 aug 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Riksbyggen är ett kooperativt företag som finns över hela landet. Vi utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter och vi är även en av Sveriges största fastighetsförvaltare. Oavsett vem du är, var du kommer ifrån eller vad du brinner för står vår dörr öppen för dig. Hos Riksbyggen får du utrymme att utvecklas och forma din karriär. Samtidigt blir du också en del av en stark och trygg gemenskap där vi stöttar varandra. Och där vi jobbar, har roligt och växer tillsammans på vägen mot nya mål. Välkommen in till oss!