Innesäljare Storel Linköping

Innesäljare Storel Linköping

På Rexel Sverige AB står vi nu redo att befästa vår position som marknadsledande inom förnybar energi och miljövänliga lösningar som energieffektiviserar ett hållbart Sverige!

Brinner du för service och försäljning och vill du vara en del av ett framgångsrikt team, som genomsyras av bland annat samarbete, engagemang, inspiration och glädje, då vill vi att du söker tjänsten hos oss som Innesäljare Storel Linköping. Vi söker nu en Innesäljare med stor erfarenhet av försäljning och ser gärna att du arbetat med tekniska produkter tidigare samt har ett stort intresse för innovativa produkter och lösningar.

Arbetsuppgifter
Som innesäljare ansvarar du för order, offerter, service och försäljning till våra kunder i ditt egna distrikt. I arbetet ingår att aktivt följa upp offerter och bedriva försäljning per telefon och vid direktkontakt samt vid vissa tillfällen hjälpa till med att sköta butik och ta emot kunder där.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är född säljare med ett starkt eget driv, där du är både uppgift och lösningsorienterad. Som säljare hos Storel är du förtroendeingivande med en förmåga att lätt skapa relationer. Relationsskapande och en hög servicegrad är något vi värderar högt då vi uteslutande arbetar med återkommande kunder. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från elbranschen som t.ex. arbete som serviceelektriker, hos annan elgrossist eller leverantör och att du är van vid att ta hand om egna kunder. Viktigast är dock att viljan finns för att lära och utveckla sig inom El-branschen.

Vi arbetar i Officepaketet och då främst i Excel vilket är ett krav att du behärskar. Vidare ser vi det som ett krav att du har tidigare dokumenterad säljerfarenhet, gärna ifrån branschen. Grundläggande kunskaper i svenska vad gäller tal och skrift är en förutsättning.

Personliga egenskaper
Du som söker jobbet är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Du är bra på att skapa kontakt med kunder och underhåller relationen på ett professionellt sätt. Tillsammans med dina kollegor vill vi också att du skapar engagemang och delaktighet hos våra kunder. Därför tror vi att vår framtida kollega är bra på att påverka och övertyga sin omgivning. Vi på Storel vill visa vägen och bidra till våra kunders fortsätta utveckling tillsammans med oss. Vi ser gärna båda kvinnliga och manliga sökande till tjänsten.

Då branschen är i ständig utveckling krävs ett stort intresse för tekniska innovativa produkter och en vilja att ständigt utvecklas och lära nytt.

Kontakt med oss
Är du vår nya medarbetare? Sök tjänsten redan idag! Vill du veta mer om jobbet eller företaget är du varmt välkommen att kontakta Peter Kvist Platschef, 0706-863928

Du kan läsa mer om Storel på storel.se samt rexel.se.

Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.rexel.se/
Sista ansökningsdag 23 nov (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Storel är en av Sveriges största elteknikgrossister och finns på närmare 30 platser med ca 220 medarbetare. Vi är branschledande och specialiserade inom flera teknikområden, bland annat energieffektiv belysning, fastighetsautomation, solenergi och laddsystem för el- och laddhybridfordon. Vi erbjuder branschens bästa kursverksamhet och ett lojalitetsprogram där vi premierar våra trogna kunder. Storel ingår i Rexel Sverige AB med närmare 800 anställda och en omsättning på 4,5miljarder SEK (2016). Rexelkoncernen har närvaro i 25 länder med över 24 000 anställda och en årlig omsättning på ca 13,5 miljarder EUR (2016).

Läs mer om Storel här

Inför rekryteringsarbetet har Rexel Sverige AB noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande