Servicechef till RemaSawco

Servicechef till RemaSawco

Har du ett starkt medarbetar- och kundfokus kombinerat med högt satta krav på service och kvalitet? Då kan det vara dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Som servicechef hos oss ansvarar du för att leda avdelningen Service & Support. Du kommer ha det övergripande ansvaret för personalgruppen, ca 15 servicetekniker, som utgår från både Sverige, Norge och Finland. Din uppgift blir att utveckla och driva din grupp framåt för att möta våra kunders behov.

I din roll leder och planerar du det dagliga arbetet för serviceorganisationen, vilket inkluderar att se över behov, arbetsfördelning samt se över prioriteringar av både ärenden och resurser. Du ansvarar för att bemanna avdelningens uppdrag där du budgeterar, planerar, leder, samordnar och följer upp. Du har verksamhets-, budget- och personalansvar för din avdelning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden;
  • Hantering av planerade och akuta serviceuppdrag
  • Bistå med support för driftsättning och generella aktiviteter i leveransprojekt
  • Ansvar för årliga serviceavtal
  • Planering och uppföljning av aktiviteter för servicedesk, såsom Tickets, Incident-, Problem-, och Service Requests
  • Upprätthålla effektiva och tydliga arbetsprocesser kring service för alla i verksamheten
  • Optimera våra KPI:er inom eftermarknad och teknisk service
Du arbetar kontinuerligt med förbättringar av våra arbetssätt för att säkerställa effektivitet och hög kundnöjdhet. Som servicechef sätter du, och följer upp, avdelningens mål. Resor förekommer i tjänsten.

Din profil

Vi söker dig som sätter kunden i fokus och är lösningsorienterad för att möta kundernas behov. Du trivs med att utveckla såväl personal som verksamhet och eftersträvar ständigt förbättringar för att uppnå högsta kvalitet. Du har god förmåga att prioritera mellan dina arbetsuppgifter och delegerar på ett sätt som skapar förtroende och engagemang.

Vi ser att du har en teknisk förståelse med fokus på mekanik och/eller automation. Du har en bakgrund inom service och har erfarenhet av att framgångsrikt leda en grupp medarbetare, gärna inom fältservicearbete. Eftersom din personal finns i olika orter och länder måste du ha en god förmåga att leda på distans samt vara tydlig i din kommunikation. Du har även erfarenhet av budget- och resultatansvar.

Vi lägger stor vikt på din personlighet och söker dig som är driven, strukturerad, kommunikativ och har lätt för att skapa nya samarbeten. Du är en positiv problemlösare med hög servicekänsla. Du trivs i en miljö där det händer mycket under en arbetsdag och du kan snabbt fatta självständiga beslut när situationen kräver det.

Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. B-körkort är ett krav. Kommer du från sågverksbranschen är det starkt meriterande.

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar vi med Skill Rekrytering & Bemanning AB. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Susanne Öman, susanne.oman@skill.se alt 013-32 94 08

Urval sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.
Mer info
Kontaktperson Susanne Öman
Telefon 013-329408
Område Linköping
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RemaSawco levererar smarta lösningar till sågverksindustrin. Det digitala sågverket - ökad automationsgrad och optimerade processer ger förbättrad produktionseffektivitet för våra kunder. Vi kan hela sågverksprocessen från timmersortering till hyvlerier. Huvudområdet är kvalificerade mät- och optimeringssystem för att bättre nyttja råvaran. Vi är även specialister på styrning av sågverksmaskiner.

Våra produkter ligger i teknisk framkant och utvecklas ständigt för att erbjuda bästa möjliga förutsättningar för våra kunders framgång. Systemen inkluderar bland annat röntgen- och 3D-mätning av timmer, optimering och olika måttkontroller i såglinjen samt automatisk kvalitetsavsyning och sortering av brädor och plank. Mättekniken använder allt från röntgen och laser till vision med RGB-bilder. Våra digitala produkter hjälper våra kunder att ännu bättre nyttja råvara, maskiner och processer för att nå bättre lönsamhet.

RemaSawco ingår i Image Systems AB och har verksamhet i Västerås, Nyköping, Linköping, Skellefteå samt Finland och Norge. Våra kunder finns i hela världen, med fokus i Norden och Europa.

Du rapporterar till Operations Manager och placeringsort är Linköping.