Musketeer Scout

Musketeer Scout

Jobbeskrivning

Kundfokuserad

Red Bull är ett starkt varumärke som ställer höga krav på kvalitet och professionalism. Du har försäljningsansvaret inom ditt distrikt och ansvarar över dina mål samt resultatuppföljning. Du ska regelbundet besöka dina kunder och bygga effektiva och givande relationer. Vi ser att du lyckas med det genom ditt personliga, proffsiga och nyfikna bemötande.

Produkt och varumärke

Du är experten på Red Bulls produkter och varumärke. Du ser möjligheter och levererar insikter och förslag som förbättrar dina kunders förutsättningar att öka sin försäljning, tillsammans utvecklar du och din kund dennes restaurang att nå nya höjder. För att lyckas med det krävs att du är lösningsorienterad, pålitlig och har en "can do"-attityd.

Entreprenöriell

I rollen som Musketeer Scout ska du ha en entreprenöriell läggning. På Red Bull innebär det att du jobbar både systematiskt och kreativt och att du söker alternativa vägar genom din nyfikenhet och proaktivitet. Du vågar ta egna initiativ och utmanar både dig själv, dina kollegor och när det behövs även dina kunder. Du söker ständigt möjligheter att utveckla nya, eller befintliga, affärer aktiveringar och samarbeten. För att lyckas i rollen ska du ha förmågan att leda dig själv och förstå att det är du som ansvarar för resultaten och den långsiktiga affärsutvecklingen inom ditt distrikt.

Personlig utveckling

I den här rollen kommer du arbeta med tydliga försäljningsmål som ska hjälpa dig att både driva volym och nå räckvidd på ditt distrikt. Red Bull's ambition är att ta fram det bästa hos dig, vi vill se dig växa och ge dig vingar. Det är du som bestämmer hur långt du vill nå och vilken insats du är beredd att lägga in för att nå dit. Vi arbetar aktivt med utveckling och kommer att ge dig förutsättningarna och stödet i din personliga och yrkesmässiga utveckling och ge dig verktygen att bli exceptionell inom det du gör.

Kvalifikationer

Du har giltigt B-körkort

Du älskar att vara där det händer och att bygga relationer och kontakter

Du är van vid att arbeta självständigt

Du har integritet och är trygg i dig själv, och du får energi av att utveckla och förbättra dig själv

Du är strukturerad och arbetar proaktivt - du har insikt i hur du ska agera för att få ut bästa möjliga effekt av din arbetsdag

Du älskar varumärket Red Bull

Ytterligare information

#Language

Flytande i både svenska och engelska.

Red Bull Sweden AB är en arbetsgivare som arbetar för lika möjligheter oavsett vem du är. Vi tror starkt på att olikheter och månfald är viktigt för vår fortsatta framgång. Besluten vi tar i våra rekryteringsprocesser baserar vi på dina erfarenheter och färdigheter och vi välkomnar alla ansökningar som representerar vårt samhälle, oavsett ålder, kön, funktionshinder, sexuell läggning, ras, religion.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.redbull.com/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företagsbeskrivning

Nu söker vi efter en Musketeer Scout till vårt team i Linköping/ Norrköping med omnejd. Red Bull vill ge vingar till dig med en stark vinnarmentalitet, som är målorienterad och en sann teamplayer. Drivs du av att skapa och utveckla värdefulla relationer? Tycker du om att använda din sociala och kreativa förmåga för att synliggöra produkter och driva försäljning? Då kan det vara just dig vi söker efter!

Som Musketeer Scout är du ansvarig säljare av Red Bull's produkter på kunder vars huvudsakliga försäljning sker dagtid såsom gatukök, caféer, pizzerior, lunchrestauranger etc. Dina arbetsuppgifter innebär att både förvalta befintliga, men även hitta nya, kunder och säljpunkter. Du kommer vara en del av vårt försäljningsteam och tillhöra vår On Premise avdelning.

För att bli en framgångsrik Musketeer Scout hos oss behöver du ha ett starkt driv, stort engagemang och lojalitet för dina kunder men även för din produkt och varumärke. Du motiveras av att få prestera och arbeta mot mål och du älskar försäljning.

Du kommer arbeta tätt tillsammans med dina teamkollegor och genom ditt ödmjuka och nyfikna sätt bidrar du till att ni tillsammans bygger upp det bästa teamet! Vi värdesätter ett öppet och ödmjukt klimat där vi både utmanar och inspirerar varandra. Självklart ger vi dig rätt förutsättningar och verktyg för att lära, utmanas och växa i din roll. Du kommer i denna roll att utgå hemifrån och vi ser gärna att du är bosatt i Linköping eller Norrköping.