Marknadsassistent till spännande uppdrag

Marknadsassistent till spännande uppdrag

Vi söker nu en marknadsassistent till vår kund i Linköping. I den här spännande rollen kommer du ha ett omväxlande arbete, där det krävs att du kan hantera många bollar i luften samtidigt. Företaget arbetar med bostäder och bostadsområden. Vi söker nu dig som har B-körkort och tillgång till bil, avklarad gymnasieutbildning samt god svenska och engelska. Utöver detta behöver du även ha goda färdigheter i Office 365, Ungapped (eller annat nyhetsbrev) samt goda färdigheter i Adobeln Design och Photoshop.
Låter det här som du? Då ser vi fram emot att läsa din ansökan redan idag!

Omfattning:
Heltid. Start enligt överenskommelse och med en uppdragslängd på 6 månader, chans till förlängning samt övertag av kund. Arbetstider är vardagar på dagtid.

Arbetsbeskrivning

I din roll som marknadsassistent kommer du assistera marknadsansvarig i diverse arbetsuppgifter, vilket bland annat kan vara att dokumentera och redigera bild och text. Du kommer även hjälpa till inför lägenhetsvisningar och kundevent där arbetsuppgifterna kan vara att planera, arrangera och säkerställa att eventet blir så bra som möjligt. Du kommer ha en spindeln i nätet-funktion, där det krävs att du kan koordinera och strukturera dina arbetsuppgifter på ett bra sätt. Du måste även trivas med att ha mycket kontakt med kunder och andra personer. Här arbetar du i ett ljust och öppet kontorslandskap.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Skriva och skicka ut nyhetsbrev och marknadsföringsbrev via mejl samt ta fram och beställa marknadsförings- och informationsmaterial.
  • Uppdatera projektbloggar med text och bilder.
  • Säkra kvaliteten och ordna i lägenheter inför lägenhetsvisningar ex: beställa fotograf och ha kontakt med externa mäklare.
  • Planera, arrangera och delta på visningar och kundevent, bjuda in kunder och personer inför möten och evenemang.
Kvalifikationer

Här behöver du:
  • B-körkort och tillgång till bil, då det används i tjänsten.
  • Avklarad gymnasieutbildning.
  • Goda färdigheter i Office 365 samt vana utav Ungapped eller annat nyhetsbrev. Du behöver även goda färdigheter i Adobeln Design och Photoshop.
  • God svenska och engelska i såväl tal som skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och driv, du vill lära dig nya saker. Du är även duktig på att uttrycka dig i text och tal och kan anpassa budskap efter målgruppen. Du har ett "estetiskt öga" för enklarare grafisk design och iordningställande av lokaler. Utöver det vill vi att du kan hålla bra struktur och balans i ditt arbete och du trivs med att vara involverad i flera projekt samtidigt. Du kan både arbeta självständigt och i grupp, samt vågar komma med förslag och idéer. Låter det här som du? Då kommer du vara en väldigt uppskattad kollega hos oss!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om

Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista

ansökningsdag
: 2018-07-14, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För

information:
Philip Malm | philip.malm@randstad.se |
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 14 juli (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi ser det som meriterande (ej krav) om du har en eftergymnasial utbildning med inriktning marknadsföring, alternativ utbildning som kan bedömas likvärdig. Vi ser det även som meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med marknadsföring och kunder. Har du har erfarenhet av digital marknadsföring ser vi även det som meriterande.