Säljare till Ramirent i Linköping

Säljare till Ramirent i Linköping

För att kunna erbjuda riktigt bra service behövs något som inte kan köpas eller mätas med pengar. Som en ledande leverantör i branschen försöker vi på Ramirent alltid bli bättre på det vi gör. För oss betyder det att vi ska vara lätta att ha och göra med och vara riktigt serviceinriktade. Nu är vi i behov av uppbackning i Linköpingsområdet och söker en Säljare som kan hjälpa oss att leverera ännu mer service. Är det du?

Utveckla kundrelationer och vara en del av ett team
Som Säljare hos oss på Ramirent har du det huvudsakliga ansvaret för utvalda kunder och är deras främsta kontakt. Tillsammans med resten av säljteamet är det din uppgift att se till att vi behåller och ökar försäljningen i distriktet.

Detta innebär mer specifikt att du kommer att arbeta med:
  • Individuella mål kring försäljning och kundaktiviteter
  • Utveckla nya och befintliga kundrelationer
  • Skapa affärer med nya och redan existerande kunder genom kundbesök, kundaktiviteter etc.
  • Hålla en pipeline av potentiella affärer
Vem är du?
  • Vi ser att du har genomgått gymnasieutbildning eller motsvarande
  • Du har erfarenhet av försäljning på fältet och har arbetat med någon form av kundserviceyrke
  • God datorvana och förmåga att använda IT-verktyg
  • Talar och skriver svenska och engelska flytande
  • B-körkort är ett krav
  • Har du någon form av utbildning inom försäljning, eller erfarenhet från arbete med försäljning mot stora organisationer, ser vi det som meriterande
Detta är en roll för dig som vill vara med på Ramirents resa, där du har möjlighet att utvecklas tillsammans med oss. Din goda kommunikativa förmåga gör att du har lätt för att skapa goda relationer med så väl kunder som kollegor. Du fokuserar på kundbehov och kundtillfredsställelse samt har förståelse för kundens behov och önskemål. Du arbetar proaktivt och är en utåtriktad, energisk person som tycker om utmaningen i komplex försäljning.

Vad kan Ramirent erbjuda dig?
På Ramirent är våra värderingar "Smooth Service with a Smile". Detta gör Ramirent till en arbetsplats präglad av entusiasm, en trevlig stämning och god laganda. Ramirent är också ett starkt utvecklingsorienterat företag som värderar sina medarbetare högt. Därmed månar vi också om våra medarbetares kompetensutveckling. När du arbetar hos oss utvecklas du med företaget; dina insatser och initiativ uppmärksammas tillsammans med dina ambitioner att utvecklas inom verksamheten.

Omfattning
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tjänsten är på heltid.

Tjänsten utgår från Linköping men resor i närområdet förekommer.

Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan senast den 20 augusti 2021. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor rörande tjänsten vänligen kontakta Tony Vestman, mail tony.vestman@ramirent.se.

RAMIRENT är ett ledande serviceföretag inom byggbranschen och övriga industrier. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör vi genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i Söder. Ramirent har verksamhet i nio länder och är ett av Europas ledande företag, inom maskinuthyrningsbranschen. Ramirent tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, vilket är världens tredje största maskinuthyrningsbolag.

Gear Up. Ramirent - Din lokala maskinuthyrare.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 aug 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RAMIRENT är ett ledande serviceföretag inom byggbranschen och övriga industrier. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör vi genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirent har verksamhet i nio länder och är ett av Europas ledande företag, inom maskinuthyrningsbranschen. Ramirent tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, vilket är världens tredje största maskinuthyrningsbolag. Gear Up. Ramirent - Din lokala maskinuthyrare.