Innesäljare till Linköping

Innesäljare till Linköping

På Ramirent är vårt mål att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Vi är ett ledande serviceföretag i byggbranschen med en av marknadens modernaste maskinparker. Nu söker vi en Innesäljare till vårt temporära kundcenter, där vår kund bygger det nya badhuset i Linköping. Vi hoppas att det är du.

Att vara Innesäljare på Ramirent
Som Innesäljare på vårt temporära kundcenter är det din uppgift att säkerställa att vi sköter våra leveranser ute på bygget. Du är en aktiv kontakt för kunden och ser till att uthyrningen genomförs på ett framgångsrikt sätt.

Detta innebär mer specifikt att du kommer att arbeta med:
  • Att vara en behjälplig del av byggnationen när det kommer till all temporär utrustning
  • Skapa goda relationer till våra kunder
  • Vara Ramirents ansikte utåt mot våra kunder
  • Hantering av Ramirents uthyrnings- och försäljningssortiment mot företagets kunder
  • Rådgivning i valet av våra produkter
Din profil
  • Vi ser att du har genomgått gymnasieutbildning eller motsvarande
  • Erfarenhet från kundserviceyrket, uthyrningsverksamhet eller byggbranschen är meriterande
  • God datorvana samt talar och skriver svenska och engelska flytande
  • B-körkort är ett krav
För att lyckas i rollen som Innesäljare tror vi att du skapar goda relationer både till kunder och kollegor, där du bygger effektiva kontaktnätverk inom och utanför organisationen. Du fokuserar på kundbehov och kundtillfredsställelse samt visar intresse och förståelse för andra.

Vad kan Ramirent erbjuda dig?
På Ramirent är våra värderingar "Smooth Service with a Smile". Detta gör Ramirent till en arbetsplats präglad av entusiasm, en trevlig stämning och god laganda. Ramirent är också ett starkt utvecklingsorienterat företag som värderar sina medarbetare högt. Därmed månar vi också om våra medarbetares kompetensutveckling. När du arbetar hos oss utvecklas du med företaget; dina insatser och initiativ uppmärksammas tillsammans med dina ambitioner att utvecklas inom verksamheten.

Omfattning
Tjänsten är tidsbegränsad och följer byggnationen vid det temporära kundcentret, därefter finns chans till förlängning. Tjänsten är på heltid.

Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan senast den 7 mars. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor rörande tjänsten vänligen kontakta Ulf Elgstrand, telefon 013 28 97 35.

RAMIRENT är ett ledande serviceföretag inom byggbranschen och övriga industrier. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör vi genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i Söder. Ramirent har verksamhet i nio länder och är ett av Europas ledande företag, inom maskinuthyrningsbranschen. Ramirent tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, vilket är världens tredje största maskinuthyrningsbolag.

Gear Up. Ramirent - Din lokala maskinuthyrare.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RAMIRENT är ett ledande serviceföretag inom byggbranschen och övriga industrier. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör vi genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirent har verksamhet i nio länder och är ett av Europas ledande företag, inom maskinuthyrningsbranschen. Ramirent tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, vilket är världens tredje största maskinuthyrningsbolag. Gear Up. Ramirent - Din lokala maskinuthyrare.