Sammanbyggnadsmontör till RUAG Space

Sammanbyggnadsmontör till RUAG Space

De första satelliterna svävar redan i rymden! Inom de kommande åren kommer flera hundratals satelliter att skickas upp och som Sammanbyggnadsmontör på RUAG Space i Linköping får du på nära håll vara delaktig i detta revolutionerande projekt, som ska förse hela världen med internetuppkoppling.

Dina arbetsuppgifter

Som Sammanbyggnadsmontör är ditt huvudsakliga ansvarsområde sammanbyggnad av bärande strukturer för satelliter. Arbetsuppgifterna innebär såväl mekanisk montering som borrning, slipning och limning av kompositmaterial utifrån ritningar och tillverkningsunderlag. Kravhantering och dokumentation är en viktig del av arbetet.

I din roll har du ett dagligt nära samarbete med kollegorna inom produktionsberedning, kvalitet och test men även brett över företaget kopplat till de projekt som pågår.

Placeringsort är Linköping. Resor inom tjänsten kan förekomma.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av monteringsarbete samt gärna en utbildning med teknikinriktning på gymnasienivå eller motsvarande. Goda kunskaper i ritningsläsning är ett krav. Arbetet kräver även goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Erfarenhet av arbete med komposit eller el är meriterande för tjänsten.

Som person har du både god förståelse och stort intresse för teknik. Du har ett praktiskt handlag och är ansvarstagande, kvalitetsmedveten, metodisk och noggrann. Du har lätt för att samarbeta med andra och bidrar till en god stämning. Du trivs med att arbeta i projektform i en kundnära organisation där kvalitetskraven är höga.

Ansökningsförfarande

Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Josefine Bolling - josefine.bolling@skill.se

Tjänsten är ett långsiktigt konsultuppdrag på Skill.

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RUAG Space förser satellitbyggare och raketoperatörer i hela världen med kvalificerad utrustning. På produktenheten för mekaniska system i Linköping arbetar ca 130 personer med utveckling och tillverkning av separationssystem för bärraketer, bärande strukturer för satelliter och styrsystem för sondraketer.

OneWeb är ett spännande projekt där RUAG Space är delaktiga i att förse världen med internetuppkoppling. Under de kommande åren kommer hundratals satelliter att skickas upp i rymden, vilket är en av de största satellitkonstellationerna någonsin. I Linköping är medarbetarna i full gång med projektet och snart är det dags för nästa uppskjutning.

RUAG är just nu i en spännande fas av utveckling och tillväxt och vi söker dig som vill vara med på resan i en roll som Ssammanbyggnadsmontör. Tillsammans med RUAG Space är du med och skapar ett globalt kommunikationssystem!