Intresserad av rymden? Vi söker en Eltekniker till RUAG Space!

Intresserad av rymden? Vi söker en Eltekniker till RUAG Space!

Dina arbetsuppgifter

Som Eltekniker är ditt huvudsakliga ansvarsområde produktion av kablage med höga kvalitetskrav för de mekaniska produkterna, vilket bland annat innebär lödning, klämning och montering av trådtöjningsgivare etc. Du kommer även vara delaktig i integrering av kablage på adaptrar och dispensrar. Underlagen för arbetet är elscheman, ritningsunderlag och definierade tillverkningsprocedurer. Kravhantering och dokumentation är en viktig del av arbetet. Du arbetar under stort eget ansvar och får vara delaktig i hela projektet.

I din roll har du ett dagligt nära samarbete med kollegorna inom övrig produktion, produktionsberedning, kvalitet och test men även över företaget kopplat till de olika projekt som pågår. Du har även viss direktkontakt med RUAG Space internationella kunder.

Din profil

Vi söker dig som har;
  • En utbildningsbakgrund inom teknik och el
  • Några års erfarenhet av elmontering och arbete med kablage
  • Goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • Goda kunskaper i ritningsläsning och elscheman
Det är meriterande att ha erfarenhet av lödning, med fördel av små komponenter.

Som person har du ett intresse för produktion och teknik. Du tycker om att se helheten och trivs med ett stort individuellt ansvar. Du brukar beskrivas som flexibel, lojal och engagerad. Arbetsuppgifterna kräver stor noggrannhet och att du som person även är lugn och systematisk. De arbeten du utför kommer senare att befinna sig i rymden, vilket kräver hög kvalitetsmedvetenhet. Vidare har du lätt för att samarbeta med andra och bidrar till en god stämning. Du trivs med att arbeta i projektform i en kundnära organisation där kvalitetskraven är höga.

Ansökningsförfarande

Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Josefine Bolling via josefine.bolling@skill.se

Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag med en trygg anställning hos Skill.

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 9 maj 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

RUAG Space förser satellitbyggare och raketoperatörer i hela världen med kvalificerad utrustning. På produktenheten för mekaniska system i Linköping arbetar cirka 120 personer med utveckling och tillverkning av separationssystem för bärraketer, bärande strukturer för satelliter och styrsystem för sondraketer.

OneWeb är ett revolutionerande projekt där RUAG Space är delaktiga i att förse världen med internetuppkoppling. Under de kommande åren kommer omkring 900 satelliter att skickas upp i rymden, vilket innebär en av de största satellitkonstellationerna någonsin.