REIREI - Nordisk Försäljningsassistent

REIREI - Nordisk Försäljningsassistent


Jobbet!

Som strukturerad och service-minded försäljningsassistent på REIREI är du efterlängtad! Du kommer nämligen att frigöra massor av tid för våra Key Account Managers i Sverige, Danmark, Finland och Norge att spendera mer tid med våra kunder och därigenom öka vår försäljning. Dina uppgifter kommer i huvudsak vara att ha full kontroll på våra offerter, orderläggning och inleveranser. Samtidigt är rollen ny, vilket dels innebär att du är med och formar den men också att andra uppgifter och ansvarsområden kommer att tillkomma. Dina främsta kontaktytor kommer utöver sälj främst vara mot inköp och våra återförsäljare. Tjänsten utgår från vårt huvudkontor i Linköping.

Din profil
Vi söker en orädd team-player som vill ha mycket att göra och som trivs som allra bäst i en servande roll med många olika kontaktytor. Du skapar ordning och struktur omkring dig och du är inte rädd för att vara kravställande och följa upp gentemot medarbetare och återförsäljare. För att du ska trivas och på sikt kunna växa inom bolaget behöver du ha ett kommersiellt tänk och vara intresserad av försäljning. Du är flytande i tal och skrift i svenska och engelska, fler nordiska språk är meriterande. Microsoft Office använder du dagligen. Har du tidigare jobbat i Salesforce är det meriterande.

Tjänsten är placerad på vårt fina kontor som tillhör företagsbyggnaden Armaturen i Linköping. Stora luftiga lokaler för vårt team på ca 10 personer. I huset har du nära till gym, restaurang och parkering.

Anställningen
Placering Linköping
Tillsvidare fulltid
Fast lön
Start så snart som möjligt enligt överenskommelse

Infinity är framgångsrika i rekrytering av spetskvalitet till kulturstarka bolag och vår självklara partner i denna rekrytering. För mer info om tjänsten eller urvalsprocessen, vänligen kontakta Emil Nilsson, Infinity, på Tel 070-5591192 eller Mårten Näsvall, Infinity, på Mail, marten.nasvall@infinityhr.se

Välkommen med din ansökan via formuläret nedan!

Rekryteringsprocessen
20 april: Infinity intervjuer
22 april: REIREI första intervjuer
27 april: REIREI andra intervjuer
Mer info
Kontaktperson Mårten Näsvall
Telefon 0200111333
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

At REIREI, we're driven by our strong entrepreneurial spirit, as well as our high ambition and pace. With profound knowledge of innovative and quality-based products for babies and children in the Nordic region, we always strive to deliver premium products to new parents - products that facilitate the most transformative period in life.