Självgående målare med positiv inställning

Självgående målare med positiv inställning

Arbetsbeskrivning

Som målare hos oss kommer du främst att arbeta med underhåll av ytskikt i våra bostadslägenheter och lokaler. Arbetsuppgifterna består till största del av målning och tapetsering i våra bostadslägenheter. Utöver målningsarbeten kommer du även åtgärda andra felanmälningar från våra hyresgäster samt aktivt delta i renoveringsprojekt i våra fastigheter.

Tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning och omfattar heltid 40 h/vecka. Du kommer ingå i ett litet team som aktivt arbetar med vår förvaltning där vi även köper in en hel del tjänster från externa aktörer. Arbetet innebär mycket kontakt med såväl hyresgäster som externa entreprenörer i fastighetsbranschen. Start omgående eller enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

Vi söker en utbildad målare som har erfarenhet av att själv planera och utföra målningsarbeten. Erfarenhet från fastighetsbranschen främst arbete med felanmälningar är meriterande. Du kommer arbeta nära våra hyresgäster och vara ansiktet utåt för vår förvaltning vilket ställer stora krav på bemötande, noggrannhet och ansvarstagande. Stor vikt kommer därför att läggas vid social kompetens och personliga egenskaper. Vi ser gärna att den sökande är självgående, positiv och har ett trevlig bemötande.

B-körkort är ett krav.

Urval sker löpande så är du intresserade skicka in personligt brev samt CV på mail till info@re-fastigheter.se alt. Per post till: RE Fastigheter, Box 6010, 580 06 Linköping.
Mer info
Telefon 013105000
Email Mejla RE Fastigheter
Område Linköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Målare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 jan (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RE Fastigheter är ett familjeägt fastighetsbolag i Linköping som äger och förvaltar ca 500 bostadslägenheter och ca 7000 m2 lokaler. Fastighetsbeståndet ligger till största del centralt i Linköping, främst i Tannefors. Vi arbetar kundorienterat för att aktivt och långsiktigt bygga, förvärva, förvalta och förädla fastigheter samt tillgodose våra hyresgästers önskemål och behov av attraktiva och ändamålsenliga bostäder och lokaler.