Revisionsassistenter sök till PwC i Linköping

Revisionsassistenter sök till PwC i Linköping

Är du ekonomistudent och söker en chans att kickstarta karriären? Vill du jobba extra med revision under dina studier? Vi på Adecco söker nu studenter som vill arbeta extra som revisorsassistent hos vår kund PwC i Linköping!

Om tjänsten
Du kommer att arbeta tillsammans i revisionsteam och assistera teamen genom hela revisionsprocessen, från planering till avslut. I dina arbetsuppgifter kommer det bland annat ingå:
  • kontroll och granskning
  • avstämningar och dokumentation
  • projektadministration
Arbetet kommer utföras på PwC:s kontor i Linköping och i Norrköping enligt överenskommelse.

Om dig
Du som studerar ekonomi på universitet eller högskola och vill ha ett arbete där ditt stora intresse för redovisning och revision kommer till nytta har hittat rätt! Vi ser att du tidigast tar examen sommaren 2021. Då vi ser långsiktigt på detta samarbete är det en fördel om du inte har någon utlandstermin planerad under denna tid.

För att du ska trivas och utvecklas inom PwC tror vi att det är viktigt att du vill och kan etablera förtroendefulla kontakter, är utåtriktad, har lätt för att samarbeta och besitter en god kommunikativ förmåga. Andra egenskaper som vi värdesätter är initiativkraft, ledaregenskaper, analytisk förmåga, kreativitet, samt ett affärsmässigt tänkande.

Ditt driv och din vilja att uppnå resultat kommer att ge dig framgång. Din initiativförmåga och ditt administrativa sinne är en förutsättning och kommer att uppskattas och göra skillnad.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Läs gärna mer om PwC på www.pwc.se.

Om anställningen
Tjänsten som revisionsassistent är ett konsultuppdrag med upplärning och start i december. Behovet kan variera i antal arbetstimmar vecka från vecka. Som studerande konsult får du en anställning i Adecco Student AB.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.
Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra. Du får ett ramavtal i Adecco Student AB. Du blir sedan anställd när behov uppkommer och du accepterar anställningserbjudandet.

Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden.
Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt kollektivavtal.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sanne Nordqvist via växeln på 08-100 500.

Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Revisionsassistent, Revisionsassistenter, PwC, Linköpinger, Norrköping, Adecco
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Ekonomi, Revision, Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 1 nov 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.