Upphandlingssamordnare till huvudkontoret för Psykologpartners

Upphandlingssamordnare till huvudkontoret för Psykologpartners

Vi söker en driven upphandlingssamordnare med hög organisationsförmåga som vill vara med och utveckla vårt arbete och process kring upphandling. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med våra tre affärsområdeschefer. Detta är en roll där du får ta stort ansvar från dag ett för att säkerställa hög kvalitet och effektivitet på våra anbud. I takt med att du blir varm i kläderna ser vi gärna att du tar ett allt större och mer självständigt ansvar för hela upphandlingsarbetet med ambitionen att överta rollen som upphandlingsansvarig.

Detta är en perfekt roll för dig som antingen har arbetat praktiskt med upphandlingar och nu är redo för din nästa utmaning, alternativt är nyutexaminerad från relevant utbildning och söker en arbetsplats där du garanterat kommer att utvecklas. Varmt välkommen till oss på Psykologpartners!

I rollen kommer du till exempel att:
  • Vara en stödfunktion för affärsområdeschefer och teamchefer i arbete rörande upphandlingar vid anbudsinlämning
  • Ansvara för att gå igenom aktuella upphandlingsannonser/förfrågningar och fördela dessa till rätt person beroende på upphandlingens inriktning
  • Ansvara och planera självständigt för samtliga anbudsinlämningar (från att en upphandling annonseras till att lämna in anbud och följa upp avtalet vid avtalstecknande)
  • Kontinuerligt samla in, uppdatera och underhålla vår databas med viktiga dokument som används vid upphandlingsarbete
  • Ansvara för vår avtalshantering bland annat genom att assistera upphandlingsmyndigheter med den statistik de begär ut på olika ramavtal, hantera prisjusteringar på befintliga avtal, avtalsarkivering samt assistera konsulter och chefer med avtals- och offertskrivning vid behov
Du arbetar nära nuvarande upphandlingsansvarige som arbetsleder ditt arbete. Du rapporterar till vår ekonomichef Jenny som också blir din närmaste chef.

Vi söker dig med:
  • Eftergymnasial utbildning med inriktning på upphandling/inköp och LOU och/eller några års praktisk erfarenhet av liknande arbetsuppgifter på motsvarande ansvarsnivå
  • God datorvana: Officepaketet, andra IT-systemmiljöer och generella kunskaper kring hur du exempelvis konverterar fil till annat filformat
Som person trivs du med att arbeta noggrant och detaljorienterat då du dagligen hanterar stora textmängder där du behöver identifiera viktiga detaljer.

Du trivs som bäst när du får strukturera och organisera upp ditt och andras arbete, på så sätt säkrar du att du har kontroll på flera parallella processer och att deadline möts.

Du är vidare pedagogisk i ditt sätt att kommunicera och har förmågan att på ett trevligt men bestämt sätt fråga efter information från dina kollegor upprepade gånger när så krävs. Då du har daglig kontakt med såväl intern personal som kunder söker vi dig som är kommunikativ och serviceorienterad.

Placering: Huvudkontoret i Linköping

Tillträde: Snarast möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Omfattning: Heltid (vi tillämpar sex månaders provanställning)

Om oss

Psykologpartners är en konsultorganisation med ca 110 anställda på 8 orter i Sverige. Genom vår spetskompetens inom psykologi är vi en strategisk partner till våra kunder och levererar beteendeförändring och utveckling till individer, grupper och organisationer. Våra kunder finns inom både privat och offentlig verksamhet. Psykologpartners består av specialiserade affärsområden inom Klinisk & Digital psykologi, Pedagogisk psykologi, samt Organisation & Ledarskap.

Vi kan erbjuda ett givande och varierat arbete i en utvecklande och värderingsstyrd kontext.

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan med CV och personligt brev! Vi går igenom urvalet löpande, vi ser fram emot din ansökan snarast möjligt.

Har du frågor ring rekryteringsprocessen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Jonna Warnerbring på jonna.warnerbring@roirekrytering.se. Har du specifika frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Jenny Curtsdotter, ekonomichef, på jenny.curtsdotter@psykologpartners.se.

Observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 juli (33 dagar kvar)