Entreprenadsäljare Mälardalen och Östergötland

Entreprenadsäljare Mälardalen och Östergötland

Vill du bli entreprenadsäljare i Proline - marknadsledaren inom relining i fastigheter?

Beskrivning av tjänsten

Proline Öst AB förstärker sin säljorganisation genom att rekrytera en säljare. Säljaren kommer att ingå i Proline Öst AB, med placering på kontoret i Linköping och rapporterar till VD.

Som säljare är din yttersta uppgift att identifiera och bearbeta potentiella kunder i regionen i allmänhet. Både mot entreprenörer och offentliga aktörer samt den privata fastighetsmarknaden. Din uppgift är att ta ett strategiskt grepp om marknaden genom att kartlägga marknadspotentialen i området, för att sedan bearbeta marknaden genom att sälja, projektera och genomföra uppdrag för befintliga och nya kunder. LOU upphandlingar förekommer.

Tjänsten innebär frihet under ansvar. Övernattningar och resor förekommer där förmånsbil ingår. Vi har korta beslutsvägar och ett bra driv i verksamheten.
Våra värdegrunder baseras på transparens, delaktighet och engagemang.

Din bakgrund

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning eller arbetsledande arbetsuppgifter. Du får gärna ha tidigare erfarenhet från bygg-, vvs- eller fastighetsbranschen. Gärna med goda kunskaper i entreprenadjuridik.

Vidare är teknisk förståelse och intresse för lösningsorienterad försäljning en förutsättning för att lyckas i denna roll.

Som person är du ihärdig och har ett förtroendeingivande sätt med ett personligt engagemang. Självständighet, ansvarskänsla, laganda och ärlighet är absoluta krav från vår sida.

Vi ser det som meriterande om du har arbetat med liknande säljuppdrag och ser gärna både kvinnliga och manliga sökanden till den här tjänsten.

Frågor/ansökan

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta VD Anna Fernandez på 076-1099354

Sista ansökningsdag är fredagen den 30 juni 2021

Ansökan mailas till: anna.fernandez@proline-group.se

Välkommen med din ansökan
snarast då vi löpande utvärderar och intervjuar.
Mer info
Kontaktperson Proline Öst AB / Anna Fernandez
Telefon 0761099354
Email Mejla Proline Öst AB / Anna Fernandez
Område Linköping
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.proline-group.se
Sista ansökningsdag 30 juni 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Proline Group är marknadsledare inom rörrenovering i fastigheter.
Vi erbjuder effektiva och flexibla lösningar för att åtgärda dag- och spillvattenledningar så smidigt och kostnadseffektivt som möjligt både för fastighetsägare och för boende. Med vår egenutvecklade Proline-metod renoverar vi de gamla rören genom att spruta ut en plast invändigt. Alternativt använder vi vår Prosoc-metod där vi vränger in ett flexibelt foder. Vi är en helhetsleverantör och utför arbetet helt i egen regi, för att kunna säkerställa en jämn och hög kvalitet och ett professionellt genomförande.