Bid Manager

Bid Manager

Affärsdriven Bid Manager sökes till Profilservice i Linköping

Är du businessminded och grym på kalkyl?

Profilservice.seär en del av Zollner Group och hjälper företag och organisationer att marknadsföra sig med profilprodukter och profilkläder. Vi ansvarar för allt från idé till produktion och distribution av färdiga produkter. Kunderna varierar från enmansföretag till kommuner, regioner, myndigheter och noterade bolag. Vi driver utvecklingen av profilbranschen i Sverige och söker nu ytterligare en Bid Manager som vill vara en del av vår fortsatta tillväxtresa!

Din arbetsdag

Gillar du business och stora affärer? Är du bra på att identifiera smarta lösningar i affärer och trivs med ett högt tempo? Då är det denna roll du ska söka! Hos oss på Profilservice kommer du att få en fartfylld roll med många anbud som skall lämnas och där din kompetens kommer göra stor skillnad!

Som Bid Manager ingår du i ett anbudsteam och ni har tillsammans fullt ansvar för alla delar inom anbudsprocessen med målsättningen att formulera vinnande anbud för Profilservice räkning. Du kommer att analysera avtal och dess förutsättningar, genomföra priskalkyler, lämna anbud vid offentliga upphandlingar samt driva arbetet med att hela tiden kvalitetssäkra avtals- och anbudsarbetet. Du rapporterar till Head of Bid Management, i samråd med VD utvecklar ni tillsammans strategier och affärsmöjligheter.

Om dig

Vi eftersöker dig med en kandidatexamen inom ekonomi, juridik, civilingenjör eller motsvarande. Det är meriterande med erfarenheter inom avtal, upphandling, inköp, affärsjuridik eller liknande. Vi ser positivt på om du har erfarenhet av upphandlingar sedan innan, men då du kommer att få en gedigen introduktion hos oss är det inte ett krav. Tidigare erfarenhet av juridiska frågor är starkt meriterande.

Du har god vana av Excel och administrativt arbete. För att lyckas i rollen tror vi att du har en god analytisk förmåga och lätt för siffror, samt föredrar ett proaktivt arbetssätt där du genomgående eftersöker nya affärsmöjligheter. Du har en fallenhet för affärer och besitter goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. I ditt arbete är du noggrann, stresstålig och prestigelös.

Mer om oss
Profilservice ingår i koncernen Zollner Group AB. Vi omsätter över 200 miljoner och tillsammans har vi de senaste åren utvecklats starkt och gemensamt skapat en trevlig arbetsmiljö med stort engagemang och glädje! Vårt systerföretag Nordic Souvenir är störst i Norden på souvenirer, i vårt lagerförda sortiment återfinns 1000-tals egendesignade produkter. Tillsammans skapar vi även kundunika souvenirer och merchandise. Från 1 april 2021 är också WDP (We Do Promotion) en del av Profilservice. Bolagens styrkor är engagerad personal, kreativa produkter med god kvalité, hög leveranssäkerhet och smarta inköpskanaler.

Vi bidrar till varandras utveckling och utmanar varandra att hela tiden förbättras. Utöver god tillväxt, har vi flera år i rad mottagit pris som DI Gasellföretag och Veckans Affärer Superföretag. Under 2020 blev vi bl.a. nominerade till "Årets Profilföretag" av branschföreningen, ISO-certifierade inom både kvalité och miljö samt klassificerade med högsta kreditvärdighet (AAA).

I Linköping hittar du huvudkontoret där hälften av våra ca 50 medarbetare jobbar, vi finns även i Stockholm, Göteborg, Varberg, Malmö, Åre, Helsingfors och Reykjavik.

Läs gärna mer om oss på www.profilservice.se och www.nordicsouvenir.com

Intresserad av att få veta mer?

Om du vill veta mer, tveka inte att höra av dig till Rekryteringskonsult Johanna Andersson på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på dina frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt hos Profilservice. Du kan nå mig på mail via johanna.andersson@eissrekrytering.se.

Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Den sista ansökningsdagen är den 16 maj 2021.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Johanna
Telefon 0702 72 62 66
Område Linköping
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://eissrekrytering.se/
Sista ansökningsdag 13 maj 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi bygger långsiktiga relationer med våra kandidater och du som kandidat är mycket värdefull för oss. Som en del av vårt nätverk erbjuder vi dig tillgång till våra kontakter och kunder, samt stöttar dig till rätt karriärval. Du väljer själv om du önskar att vi aktivt letar efter tjänster som matchar din profil eller om du endast vill ta del av våra lediga tjänster. Vi är även intresserade av att komma i kontakt med dig som är egenföretagare och vill åta dig interimsuppdrag. Professionell kommunikation och diskretion är honnörsord för oss!"

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår specialistkompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se