Butikschef i LHC-Butiken

Butikschef i LHC-Butiken

Har du en annan huvudsaklig sysselsättning och söker ett extrajobb? Vill du ha ett extraarbete där du får ta ansvar och utvecklas? Då kanske du är vår nya butikschef!

Om tjänsten
Nu söker vi dig som vill ansvara för LHC-butiken i Saab arena och leda den dagliga driften. Förutom att leda de dagliga drifterna ansvarar du för att rekrytera till butiken samt se till att den är rätt bemannad vid varje match.
Som butikschef förbereder du butiken inför varje match genom att skylta upp både i och utanför butiken för att skapa maximal exponering i arenan. Du ansvarar även för den rörliga försäljningen, d.v.s våra portabla försäljningsställen som kommer finnas runt om i arenan – och ser till att dessa är bemannade.
Förutom vid LHC:s matcher kommer en portabel variant av butiken mobiliseras under året och finnas i varuhus, stadsfester och andra platser där vi möter våra supporters.

Arbetstiden är ca 5 timmar per tillfälle och gäller samtliga av LHC:s ordinarie matcher samt träningsmatcher men även eventdagar och andra arrangemang, totalt ca 30-50 tillfällen per år. Som butikschef arbetar du även löpande i veckorna med att planera inför matcherna.

Om dig
Vi söker dig som är nyfiken och ser fram emot att tillsammans med oss testa sig fram i hur vi skapar de bästa förutsättningarna för fysisk försäljning av merchandise. Förutom att vara butikschef över LHC butiken ser vi att du antingen är student eller har en annan sysselsättning på minst 50%.

Vidare ser vi att du är serviceminded, utåtriktad och kundfokuserad. Du är orädd och tar gärna kontakt med andra människor, och fungerar bra i både högt och lågt tempo. Du har tidigare erfarenhet av att leda människor, i eller utanför ditt arbete.

Rekryteringen görs via Yobbers digitala rekryteringsverktyg.
Mer info
Kontaktperson Adam Zollner
Telefon 010-155 60 32
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Profilservice.se är en del av Zollner Group och inriktar sig på att hjälpa företag och organisationer med att marknadsföra sig med profilprodukter och profilkläder. Vi ansvarar för allt från idé till produktion och distribution av färdiga produkter. Kunderna varierar från enmansföretag till större landsting och noterade bolag. Vårt systerföretag Nordic Souvenir är störst i Norden på souvenirer, i vårt lagerförda sortiment återfinns 1000-tals egendesignade produkter. Tillsammans skapar vi även kundunika souvenirer och merchandise. Bolagens styrkor är engagerad personal, kreativa produkter med god kvalité, hög leveranssäkerhet och smarta inköpskanaler.

Koncernen, Zollner Group AB, omsätter totalt över 70 miljoner och i Linköping hittar du huvudkontoret där hälften av våra 30 medarbetare jobbar, vi finns även i Stockholm, Göteborg, Malmö, Åre, Helsingfors och Reykjavik.

Läs gärna mer om oss på www.profilservice.se och www.nordicsouvenir.com