Systemadministratör inom Linux till Linköping!

Systemadministratör inom Linux till Linköping!

Har du flerårig erfarenhet av att arbeta med Linux/Unix? Vill du vara delaktig i hela projektet från början till slut? Nu har du chansen att söka rollen som systemadministratör till storbolag i Linköping!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för kunds räkning en kvalitetsingenjör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos kunden under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

Arbetsuppgifter

Som systemadministratör kommer du vara med ifrån ax till limpa vilket innebär allt från krav och design, till drift och förvaltning. Du kommer vara delaktig till hur framtida system ska fungera och användas. I din roll ingår även att drifta och hantera befintliga system samt säkerställa att systemen har en hög säkerhetsnivå.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har IT-bakgrund och har jobbat med Linux/Unix tidigare och/eller systemadmin tidigare. Har du tidigare arbetat som supporttekniker inom 3rd line och har erfarenhet inom Linux/UInix så kan du vara rätt person för denna roll. Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet från säkerhetshöjande åtgärder. För tjänsten krävs det att du har obehindrade kunskaper i svenska och engelska, såväl tal som skrift.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som kvalitetsingenjör. Du är lösningsorienterad och har en förmåga att samarbeta med andra människor för att driva arbetet mot målets riktning. Vidare har du en analytisk förmåga och brinner för problemlösning.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid,
STAD: Linköping
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Marija Biletic

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 12 maj 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.