Projektadministratör

Projektadministratör

Professionals Nord söker för kunds räkning en Projektadministratör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer att vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund.

Som Projektadministratör hos vår kund kommer du att arbeta i ett av kundens större IT-projekt. Kunden i fråga är säkerhetsklassad och tjänsten ställer därmed krav på svenskt medborgarskap och godkänd säkerhetsprövning. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter
I rollen som projektadministratör kommer du att arbeta självständigt och agera som stödfunktion åt chefer avseende både planering och dokumentering. Du kommer till exempel att:
  • Ansvara för protokoll under mötena
  • Arbeta med ekonomisk uppföljning för projekt
  • Hålla ihop och administrera teamsites
Vi söker dig som har:
  • Erfarenhet från tidigare administrativa tjänster
  • God kommunikativ förmåga i svenska och engelska
  • Goda kunskaper i SharePoint-miljön
  • Goda kunskaper i Officepaketet
Det är meriterande om du har arbetat i Agresso eller Antura tidigare.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som projektadministratör. Du är kommunikativ och har förmågan att samarbeta väl tillsammans med andra genom att agera lyhört. Vi ser att du har för vana att planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt och strukturerat sätt. Du är driven och tar gärna egna initiativ för att komma och driva projekten framåt.

START: Med hänsyn till din uppsägningstid
OMFATTNING: Heltid
STAD: Linköping
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 11 juni 2022 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!